Liga 1

„Când vorbește Flavius, totul capătă dimensiuni epice” » Discurs triumfător al lui Stoican, după victoria în fața Craiovei

Flavius Stoican // foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Flavius Stoican (46 de ani) a comentat victoria cu CSU Craiova, 1-0, succes care îi urcă pe moldoveni pe locul 10 în Superligă.

„Vreau să felicit jucătorii pentru dorința și determinarea pe care le-au arătat. Știam că ne așteaptă o partidă dificilă, contra unei echipe care vrea campionatul. Am luat cele 3 puncte, am urcat în clasament. Este important pentru mine și jucători, pentru încrederea noastră. 

Am știut să suferim în anumite momente. Scopul nostru era să luăm 3 puncte astăzi și am reușit asta. Mă bucur pentru acești băieți și pentru că suporterii ne-au încurajat în momentele dificile, ne-au împins de la spate”, a spus Stoican la început, înainte de a trece la aprecierile individuale. 

Concluziile lui Flavius Stoican după FC Botoșani - CSU Craiova 1-0

„Mă bucur pentru Miți (n.r. - Mihai) Roman că a bifat meciul 300 în Liga 1. Merită. I-am văzut înainte de meci cele 4 fetițe, soția, sunt convins că s-au bucurat enorm, iar atunci când a intrat pe teren și-a dat sufletul pentru a câștiga meciul. 

Mă bucur pentru David (n.r. - Eugen, mijlocaș, 19 ani), este din pepiniera proprie. Mă bucur și pentru Mailat, golul lui a făcut ca punctele să rămână aici”, a adăugat Stoican.

Ulterior, antrenorul lui Botoșani a sugerat că echipa ar putea beneficia de o primă din partea finanțatorului Valeriu Iftime:

„Am avut o discuție (n.r. - cu Iftime), a zis că dacă este important pentru noi, banii nu înseamnă nimic pentru el, vrea doar să ne vadă pe noi fericiți. Asta contează enorm. 

Avem în spate 4 oameni care susțin această echipă, domnul Iftime și asociații dumnealui. Lucrul acesta ne dă elan, entuziasm, liniștea necesară pentru a urca în clasament”.

După discursul lui Stoican, Cristian Geambașu, editorialist al Gazetei Sporturilor, s-a amuzat în studioul DigiSport: „Când Flavius vorbește despre victoria echipei lui, totul capătă dimensiuni epice, cosmice”. 

24 de puncteare acum FC Botoșani, 8 sub echipa de pe primul loc de play-off, Sepsi OSK

Ne bucurăm că am început cu dreptul, aveam nevoie de o victorie cu o echipă care se bate la titlu. 

Ne-a prins bine cantonamentul, ne-am format grupul. 

Mister are un rol foarte important. Ne transmite mereu o stare de bine. 

Nu conta dacă mai marcam, ne interesau cele 3 puncte și să urcăm ușor, ușor. Sper să o ținem tot așa și să câștigăm.

- Sebastian Mailat, FC Botoșani

Mai multe știri despre FC Botoșani - Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.