Liga 1

Dan Nistor își face „mea culpa”: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”

Dan Nistor, CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Dan Nistor (CSU Craiova, 34 de ani) s-a scuzat în fața coechipierilor, suporterilor și antrenorului pentru ratarea din meciul cu FC Botoșani, câștigat de moldoveni cu 1-0. 

Meciul de la Botoșani a început cu o mare ocazie a oaspeților. În minutul 2, Alexandru Crețu l-a servit în careul advers, pe 11 metri, cu o pasă la firul ierbii. Nistor a lovit mingea defectuos, balonul s-a scurs în afara terenului. 

Pentru această ratare, Nistor s-a scuzat la finalul meciului. 

Dan Nistor își face „mea culpa” după FC Botoșani - Universitatea Craiova: „Dacă nu ratam acolo, am fi câștigat!”

„Nici nu știu cu ce să încep. Vreau să le cer scuze suporterilor, colegilor, antrenorului. Dacă marcam la acea ocazie, era alta soarta partidei, cred că am fi plecat cu 3 puncte. Golul ni l-am dat noi, nu ei. Prima repriză foarte slabă, în a doua cred că am dominat. Păcat că nu am egalat.

A contat foarte mult că nu l-am avut pe bancă (n.r. - pe Eugen Neagoe), este antrenorul nostru. Fără antrenor pe bancă este destul de greu, dar asta nu scuză lipsa noastră de concentrare din prima repriză.

Obiectivul este clasarea în play-off, apoi vom vedea. Trebuie să strângem rândurile, în a doua repriză am jucat destul de bine. 

Va fi un meci foarte greu (n.r. - cu Hermannstadt, în etapa următoare), cu o echipă bună, dar jucăm acasă și cred că trebuie să câștigăm cele 3 puncte”, a afirmat Nistor la finalul meciului, la PrimaSport. 

Poziția din care a ratat Nistor // sursă foto: captură Prima Sport

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.