Handbal

Bietigheim - CSM București 25-27. „Tigroaicele” sunt în sferturi! Cristina Neagu performanță uriașă: 1.000 de goluri în Liga Campionilor

Sursă foto: Facebook@ CSM București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 January 2023

CSM București s-a impus pe terenul lui Bietigheim (Germania), scor 25-27 , în etapa a 12-a din Liga Campionilor. Bucureștencele sunt astfel calificate în sferturile competiției.

CSM București a reușit să își ia revanșa după meciul tur, când s-a terminat la egalitate, 28-28, și s-au impus după un meci echilibrat.

Cu două etape înainte de finalul fazei grupelor, CSM București are 21 de puncte și este pe primul loc. Kristiansand are 19 puncte, fiind pe locul 2, iar Odense este pe 3, cu 14 puncte.

Favorite la casele de pariuri, elevele lui Adrian Vasile au avut un start complicat de meci, nemțoaicele reușind mereu să egaleze scorul. Pe finalul reprizei, CSM București s-a desprins la 3 goluri, 13-10, iar până la pauză s-a menținut avansul, scor, 12-15.

6 goluria marcat Aune Larsen pentru CSM București, cele mai multe

După pauză, nemțoaicele au început în forță, marcând de 3 ori la rând și egalând scorul. Deși Bietigheim a preluat conducerea, 19-17, jucătoarele lui Adi Vasile nu au renunțat la luptă. Au egalat, iar pe final au reușit să preia conducerea. S-a terminat 27-25, iar CSM București e lider în grupă.

Clasament Grupa A

Cristian Neagu, golul 1000 în EFH Champions League 

Cu 1 minut și 30 de secunde înainte de finalul meciului, Cristina Neagu a marcat al 5-lea gol din meci. 

Pentru interul stânga de 34 de ani a fost golul 1000 în Liga Campionilor. A devenit a treia jucătoare care depășește această bornă, după Jovanka Radicevic și Anita Gorbicz.

Radicevic are 1037 de goluri, în timp ce Gorbicz are 1016, Neagu având toate șansele să le depășească.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.