Campionate

Asta-i ultima: Gerard Pique, întâlnire în Paris cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo » Ce au făcut cei doi

+67 Foto
FOTO: instagram.com/irinashayk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 January 2023

Aflat în plin scandal cu Shakira, fiind acuzat de artistă că a înșelat-o cu actuala iubită, Clara Chia, Gerard Pique a fost surprins alături de Irina Shayk, la Paris.

 Fostul fundaș al Barcelonei s-a aflat în capitala Franței pentru a asita la un meci din NBA, mutat în Europa. 

Irina Shayk, întâlnire cu Gerard Pique în Paris

 La partidă a asistat și modelul Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo. Cei doi s-au întâlnit la marginea terenului, s-au salutat și s-au fotografiat împreună.

Rusoaica Irina Shayk este una dintre cele mai apreciate modele din lume. În vârstă de 37 de ani, Irina a avut o relație cu Cristiano Ronaldo, între 2010 și 2015, și cu actorul Bradley Cooper, între 2015 și 2019, cu care are un copil. 

Cum ar fi aflat Shakira că Pique o înșela 

Continuă telenovela din jurul fostului cuplu Shakira - Gerard Pique. Ultima informație venită dinspre presa internațională: cântăreața din Columbia ar fi aflat că e înșelată de legenda Barcelonei după ce ar fi găsit gemul de căpșuni mâncat pe jumătate în frigider. 

Mai întâi, în piesa „Te felicito” lansată în aprilie, interpretată drept o melodie dedicată problemelor din relația cu Pique, Shakira deschide frigiderul într-unul dintre cadre, unde găsește capul lui Rauw Alejandro, artistul alături de care a realizat piesa.

Cei de la Show News Today scriu că Shakira și-a dat seama că ar putea fi înșelată de Pique după ce a fost surprinsă să vadă că altcineva a mâncat din borcanul ei de gem, știind că nici Pique, nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest produs. Apoi, în cea mai recentă piesă lansată, Shakira are o trimitere care poate confirma suspiciunea lansată de sursa citată: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”. 

+67 Foto
Shakira (foto: Instagram)

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.