Liga 1

Viorel Moldovan desființează un jucător de la CS Universitatea Craiova: „Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”

Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva (33 de ani), stoperul brazilian al CS Universității Craiova. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 ianuarie 2023

Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva (33 de ani), stoperul brazilian al CS Universității Craiova. Sud-americanul a fost suprins pe banca de rezerve în timp ce a scos telefonul din geacă și a început să îl folosească, în timpul partidei pierdute de olteni la Botoșani, scor 0-1. 

Fostul internațional a spus că formația din Bănie nu poate câștiga campionatul cu „amatori”. 

Viorel Moldovan: „Nu poți, amatorule, să stai pe bancă pe telefon”

„N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine. 

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri...N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

Raul Silva, cu telefonul pe bancă în FC Botoșani - CS Universitatea Craiova

Fundașul central Raul Silva nu a fost folosit deloc în meciul cu FC Botoșani, a rămas pe bancă pe tot parcursul partidei. 

În prima repriză, camerele l-au surprins în timp ce scotea telefonul din buzunarul gecii.

Raul Silva, în stânga imaginii, cu telefonul pe bancă/ captură Orange Sport

„Dacă ai o problemă, o treabă, ceva, nu e normal să iei telefonul pe bancă? Nu m-ar mira să stea toată lumea cu telefonul pe bancă. Nu face nimic, doar se uită. Mi se pare foarte interesat de meci”, a declarat, ironic, Basarab Panduru, la Orange Sport. 

VIDEO. Discursul lui Flavius Stoican din vestiarul lui Botoșani după victoria cu Universitatea Craiova, 1-0

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.