Liga 4

La 30 de ani, atacantul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 s-a transferat direct în Liga 4: „Nu a fost foarte greu să mă convingă”

Simon Măzărache, în galben, într-un meci cu Rapid // sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 January 2023

Simon Măzărache (30 de ani) s-a despărțit de Petrolul Ploiești și a semnat cu ARO Muscelul Câmpulung, echipă din Liga 4 Argeș. Tot în Liga 4 a mers și Cristian Cherchez (31 de ani), ex-Chindia.

După un an și jumătate la Petrolul Ploiești, Simon Măzărache s-a despărțit de echipa ploieșteană, unde nu se afla în planurile antrenorului Nicolae Constantin.

A semnat cu ARO Muscelul Câmpulung, echipă din municipiul Câmpulung, aflat la 10 kilometri de locul în care s-a născut și a copilărit, Schitu Golești.

„Bine ai (re)venit ACASĂ! Conducerea noastră a reușit un transfer de senzație prin repatrierea lui Simon Măzărache. Măză va face parte și din staff-ul tehnic care se va ocupa de creșterea copiilor din academie”, au scris cei de la ARO Muscelul Câmpulung pe pagina de Facebook.

De la Petrolul, în Liga 4. Simon Măzărache a semnat cu ARO Muscelul Câmpulung

Alegerea lui Măzărache de a coborî în Liga 4 este surprinzătoare având în vedere vârsta atacantului, de 30 de ani.

„Nu a fost foarte greu să mă convingă, pentru că eu oricum voiam să iau decizia asta, să mă întorc acasă. Am dat și un interviu acum 3-4 ani și am zis că atunci când va fi un proiect în care eu am încredere o să mă întorc.

Această echipă mi-a oferit totul. M-a luat de acasă și mi-a dat, pur și simplu, tot ce am acum. De aici am plecat la Craiova și cred că e datoria mea să mă reîntorc și să readuc speranța că o să fie iar fotbalul care a fost odată la Câmpulung”, a explicat Măzărache, citat de Liga2

ARO Muscelul Câmpulung atacă promovarea în Liga 3

De-a lungul carierei, Măzărache a jucat peste 100 de meciuri în Liga 1 și peste 80 la nivelul eșalonului secund. A înscris 9 goluri în Liga 1, 16 în Liga 2.

Cea mai bună perioadă a avut-o la CS Mioveni, 10 goluri în 38 de meciuri între februarie 2019 și august 2020. Măzărache a fost legitimat și la CSU Craiova vreme de 3 sezoane, 2015-2018. A jucat 60 de meciuri pentru formația din Bănie, în care a înscris 7 goluri.

ARO Muscelul Câmpulung este prima în Liga 4 Argeș în acest sezon, cu 15 victorii în 15 meciuri, golaveraj 74:8.

Și Cristian Cherchez a semnat în Liga 4

Nu doar Măzărache a dat Superliga pe Liga 4. La fel Cristian Cherchez, mijlocaș ofensiv de 31 de ani, legitimat în ultimii 12 ani la Chindia Târgoviște.

Cherchez a semnat cu Roberto Ziduri, locul 2 din Liga 4 Dâmbovița. „Am venit la Ziduri să pun umărul la promovarea în Liga 3”, a afirmat Cherchez, citat de dbonline.

În anii petrecuți la Chindia, Cherchez a adunat 188 de meciuri și 72 de goluri, majoritatea la nivel de Liga 2.

Mai multe știri din eșaloanele inferioare: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.