Liga 1

Imagini-șoc din Bănie! Mititelu Jr. a sărit la bătaie în afara stadionului, după FCU Craiova - UTA

+15 Foto
Adrian Mititelu Junior a sărit la bătaie după FCU Craiova - UTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 ianuarie 2023

Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FCU Craiova, a sărit la bătaie cu un bărbat la ieșirea din stadion, după remiza cu UTA, scor 1-1.

Oltenilor nu le-a fost ușor să digere rezultatul din partida de astăzi cu UTA. FCU i-a condus pe arădeni, dar a fost egalată spre final.

După meci, nervii au fost întinși la maximum. Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FCU, s-a contrat verbal cu bărbat, un fan al alb-albaștrilor potrivit Antena Sport, de care-l despărțea un gard de protecție.

Imagini-șoc din Bănie! Adrian Mititelu Jr. a sărit la bătaie după FCU Craiova - UTA

La un moment dat, pe imaginile prezentate de sursa citată, se vede cum Mititelu junior dă să plece. În acel moment, se pare că respectivul i-a strigat ceva. Fiul lui Mititelu își pierde cumpătul, o ia la fugă către el, încearcă să sară gardul de protecție, dar jandarmii îl rețin și îl îndepărtează de acea zonă. Filmul scandalului, în galeria foto de mai jos. 

Sâmbătă, cu o zi înaintea incidentului, Adrian Mititelu junior petrecuse la o terasă din Herăstrău, într-o atmosferă mult mai relaxată, după cum se observă într-un clip postat pe Tik Tok. 

Mititelu Junior a fost interzis un an pe stadioane

Între noiembrie 2021 și noimebrie 2022, lui Adrian Mititelu Junior i-a fost interzis accesul la competiții sportive, în urma incidentului de la un meci cu Rapid. Ce s-a întâmplat atunci?

Mai multe știri despre FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.