Liga 1

Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt! Debut nefericit pentru ex-dinamovist

+16 Foto
Deian Sorescu, FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 January 2023

La debutul la FCSB, cu Hermannstadt, Deian Sorescu (25 de ani) a fost schimbat la pauză, când scorul era 0-0!

Deian Sorescu, împrumutat de FCSB de la Rakow în această lună, a început meciul cu Hermannstadt ca titular, în banda dreaptă a defensivei.

Nu a avut realizări în prima parte, iar la pauză a fost înlocuit cu Valentin Crețu.

Deian Sorescu, schimbat la pauză la debutul pentru FCSB

În prima parte, a fost evident că Sorescu nu a avut timp să lege relații de joc cu noii lui coechipieri. Conexiunea cu celălalt jucător din banda dreaptă, extrema David Miculescu, a fost inexistentă.

Sorescu a urcat de câteva ori, a participat la câteva acțiuni ofensive, dar nu a reușit să creeze pericol la poarta adversă. Una dintre centrările sale, în prima parte a meciului, a fost chiar defectuoasă, a ieșit în aut.

Nu doar Deian Sorescu a fost înlocuit la pauză. Aceeași soartă a avut-o golgeterul Andrea Compagno, în locul căruia a intrat Andrei Cordea. În consecință, Miculescu a trecut pe poziția de vârf. 

  • FCSB în prima repriză: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu
  • FCSB în repriza a doua: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.