Liga 1

După debutul la FCSB, Sorescu a ieșit la autografe cu o eșarfă obscenă anti-Dinamo » „Suporterii m-au primit bine, am cântat alături de ei”

+16 Foto
Deian Sorescu a purtat acea eșarfă în momentul interacțiunii cu fanii

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  duminică, 22 ianuarie 2023

După Hermannstadt - FCSB 0-1, Deian Sorescu (25 de ani), debutant la echipa roș-albastră, și-a agățat la geantă o eșarfă cu un mesaj vulgar anti-Dinamo, fosta lui echipă.

Ex-dinamovistul Deian Sorescu a semnat în această lună cu FCSB, fiind împrumutat la de la Rakow, din Polonia.

Sorescu a debutat astăzi într-un meci oficial la FCSB, a fost titular în victoria cu Hermannstadt de la Sibiu, schimbat la pauză, iar la finalul meciului a fost chemat de fanii roș-albaștri să cânte alături de ei.

Sorescu a mers la suporteri și s-a ales cu o eșarfă anti-Dinamo.

Deian Sorescu, cu eșarfă vulgară anti-Dinamo după primul meci oficial la FCSB

Eșarfa conține un mesaj violent și vulgar adresat „câinilor”: „Născut ANTI dinamo”, un semn de „câini interziși” și degetul mijlociu.

La ieșirea din stadion, Sorescu nu a ascuns respectivul accesoriu, l-a agățat de geantă și l-a lăsat acolo cât timp le-a oferit autografe fanilor. 

Apoi, la zona mixtă, a dezvăluit cum a decurs interacțiunea cu fanii:

>

„M-au chemat, am fost primit bine și de suporteri și de colegi. Am cântat alături de ei, așa e normal după fiecare meci. Mă bucur că am fost primit bine și respectat”.

Deian Sorescu a jucat 3 ani și jumătate la Dinamo, între iulie 2018 și ianuarie 2022, când a fost vândut în Polonia, la Rakow, pentru 800.000 de euro. A fost chiar căpitan al „câinilor roșii”, acum joacă pentru marea rivală.

Deian Sorescu, despre meciul cu Hermannstadt

>

„Mă bucur că am câștigat, asta era cel mai important. Știam că va fi un meci de luptă, Sibiul a scos rezultate bune cu echipe de pe primele locuri. Suntem în luptă, acolo sus.

M-am simțit bine, puțin sufocat la început, dar a fost bine. Mai trebuie să învăț unele chestii cu care echipa e obișnuită și cu siguranță voi fi mai pregătit”, a punctat Sorescu despre partida cu Hermannstadt.

Cât despre adaptarea la FCSB, a spus:

„Am fost primit foarte bine, nu mă așteptam. Cu mulți am jucat, am fost rivali, cu mulți am fost și colegi la națională, iar asta a contat. Mă bucură că am fost primit foarte bine.

Am primit multe mesaje. Îi înțeleg, e normal, pentru unii ăsta e fotbalul, au echipa lor favorită”.

Mai multe știri despre Hermannstadt - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.