Liga 1

Un jucător de la FCSB, cel mai slab în meciul cu Hermannstadt! Cât a primit Deian Sorescu la debut + Cine a fost omul meciului

+16 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 January 2023

La primul meci din 2023, FCSB a câștigat cu greu pe terenul celor de la Hermannstadt, 1-0.

Elevii lui Mihai Pintilii au ajuns la 4 puncte de liderul Farul după un meci chinuit. Victoria roș-albaștrilor a fost adusă de Billel Omrani, care a marcat în minutul 75, la unul dintre cele două șuturi pe poartă ale echipei sale.

Billel Omrani, cel mai bun în Hermannstadt – FCSB. David Miculescu, cel mai slab

Atacantul francez a fost omul meciului. Intrat în minutul 68, Omrani a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare notă a meciului. De la FCSB au mai impresionat cei doi fundași centrali, Joonas Tamm și Joyskim Dawa, care au fost notați cu 7.

Titular la debutul la FCSB, Deian Sorescu nu a impresionat. A jucat 45 de minute și a primit nota 5.

Cel mai slab jucător de pe teren a fost David Miculescu. Titular ca extremă dreapta, jucătorul pe care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro a luat nota 3, după o evoluție foarte slabă. Și Andrea Compagno și Malcom Edjouma au dezamăgit, fiind notați cu 4.

Notele GSP după Hermannstadt - FCSB 

A revenit Strizu la FCSB

Spre deosebire de cantonamentul din Antalya, în delegația pe care FCSB a adus-o la Sibiu pentru partida cu Hermannstadt s-a aflat și Leo Strizu. 

Antrenorul din acte al roș-albaștrilor a coborât printre primii din autocar, însă a lipsit din vestiar până cu puțin timp înaintea startului partidei. Acesta a preferat să stea în afara arenei, ba chiar a și fost solicitat pentru poze de suporterii care l-au zărit în fața tribunei oficiale.

VIDEO  Leonard Strizu, declarații după Hermannstadt - FCSB 0-1: ,,Sorescu trebuie să-și consolideze locul de titular”

>

Citeşte şi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.