Liga 1

Al treilea transfer la CS Universitatea Craiova. Rotaru a confirmat: „Este în oraș de două zile”

Basilio Ndong ar fi alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de fundaș stânga. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 January 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a anunțat transferul unui fundaș stânga. 

Patronul grupării din Bănie a spus că ar fi plătit în schimbul fotbalistului suma de 200.000 de euro. Omul de afaceri a mai precizat că speră ca în decursul zilei de miercuri să îl prezinte oficial. 

Mihai Rotaru: „Este un jucător din afara României” 

„Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu, considerăm că a fost o campanie de transferuri foarte bună. Fundașul stânga este deja în Craiova de două zile. Sperăm ca miercuri să îl anunțăm. Nu pot să vă spun cine. Până când nu sunt toate procedurile făcute, nu avem cum. Nu trebuie să vă supărați. În momentul în care-l vom anunța, va anunța și clubul respectiv.

Este un jucător din afara României, un internațional dintr-o țară africană. Din Africa centrală. A jucat în Europa. Are 24 de ani făcuți în această lună. 

Suma? Undeva la 200.000 de euro. Noi zicem că este un jucător foarte-foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru, patronul oltenilor, potrivit Fanatik. 

Basilio Ndong ar fi alesul CS Universității Craiova

Basilo Ndong (24 de ani), internațional din Guineea Ecuatorială, ar fi alesul CS Universității Craiova, mai scrie sursa citată. Format de Cano Sport, în țara natală, africanul a ajuns în fotbalul european în februarie 2018, când nord-macedonenii de la FC Shkupi plăteau în schimbul său 60.000 de euro. 

În ianuarie 2020, Basilio Ndong se transfera în Belgia la Westerlo. Belgienii l-au împrumutat între septembrie 2021 și decembrie 2021 în Norvegia, la IK Start. A devenit definitiv jucătorul norvegienilor în ianuarie 2022. 

32de selecții are Basilio Ndong în naționala țării sale

VIDEO. Mihai Rotaru a asistat la Partizan - Craiova. Dialog cu Eugen Neagoe în fața jurnaliștilor: „Îl mai doare?”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.