Liga 2

Petiție pentru ca Dinamo să evite falimentul: „Durează două minute să ajuți un club cu o istorie de 75 de ani”

Fanii celor de la U Cluj sunt solidari cu Dinamo și îi îndeamnă pe susținătorii „studenților” să-și redirecționeze către APCH cei 3,5% din impozitul pe salarii/pensii datorat statului până pe 25 mai.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 ianuarie 2023

Fanii celor de la U Cluj sunt solidari cu Dinamo și îi îndeamnă pe susținătorii „studenților” să-și redirecționeze către APCH cei 3,5% din impozitul pe salarii/pensii datorat statului până pe 25 mai.

Dinamo este în criză financiară acută, iar până când conducerea clubului va găsi un investitor dispus să pompeze milioane, fanii „câinilor” încearcă din răsputeri să evite falimentul.

Apel al fanilor lui U Cluj: „Durează două minute să ajuți 75 de ani de istorie ai lui Dinamo”

Pe lângă cotizațiile prin Programul DDB, suporterii dinamoviști se mobilizează să direcționeze către Dinamo și APCH (Asociația Peluza Cătălin Hîldan) cei 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului român.

„Lansăm o invitație către suporterii Universității care nu și-au redirecționat încă cei 3.5% din impozit, să o facă si să îi redirecționeze către ASPCH. Nu îți afectează bugetul, nu cheltui nimic. Acești 3,5% din impozitul tău sunt deja plătiți. 

Dacă nu alegi să îi redirecționezi către ASPCH/DDB, ei vor fi trimiși în conturile Statului Român. Îți ia 2 minute! 2 minute din timpul tău ajută 75 de ani de istorie ai lui Dinamo! Prin acest gest simplu, vrem să îi ajutăm pe frații noștri în lupta lor de a-și ține în viață clubul favorit!”, a scris pagina de Facebook U Cluj Fans, cu 18.000 de urmăritori în mediul online.

Distribuie mai departe ! Cu frații în continuare,DINAMO nu moare! <<Suntem „U”-iștii Clujului iubit, Uniți cu toții...

Posted by U Cluj Fans on Sunday, January 22, 2023

Până acum, în doar câteva zile, au fost completate și trimise peste 2.500 de formulare F230. La un minim de 100 de lei redirecționați de către Stat către Asociația PCH, înseamnă 250.000 lei, adică 50.000€.

U Cluj e echipa care a retrogradat-o pe Dinamo, după barajul de menținere/promovare în Liga 1 din primăvară, tranșat de „șepcile roșii” cu 3-1 la general. Galeriile celor două echipe sunt înfrățite.

VIDEO. Deian Sorescu, surprins cu o eșarfă anti-Dinamo după Hermannstadt - FCSB 0-1

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.