Campionate

Antrenor demis în Premier League » Cine va conduce echipa la derby-ul cu liderul Arsenal

Frank Lampard (44 de ani) a fost demis din funcția de antrenor al clubului Everton.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 ianuarie 2023

Frank Lampard (44 de ani) a fost demis din funcția de antrenor al clubului Everton. Marcelo Bielsa (67 de ani), ultima dată la Leeds, este favorit să îl înlocuiască.

Frank Lampard a preluat-o pe Everton pe 31 ianuarie 2022. Fostul mare mijlocaș al lui Chelsea a avut rezultate mult sub pretențiile fanilor, o medie de doar un punct/meci. Nici jocul „caramelelor” nu oferea motive de optimism, o echipă defensivă, al doilea cel mai slab atac din Premier League.

Frank Lampard, dat afară de la Everton

Eșecul suferit sâmbătă, 0-2 pe terenul lui West Ham, a fost echivalent cu demiterea lui Lampard, informează Daily Mail.

Frank o lasă pe Everton pe penultima poziție a clasamentului, cu doar 15 puncte obținute în 20 de runde. A fost al treilea club din cariera de antrenor a lui Lampard, după Derby și Chelsea. Este cel mai scurt mandat al lui, doar 44 de meciuri.

Până la instalarea unui nou manager, echipa va fi condusă de Leighton Baines (38 de ani), fost fundaș important al clubului, și Paul Tait (51 de ani).

Everton are un program infernal în perioada următoare. Urmează un meci pe teren propriu cu liderul Arsenal, apoi o deplasare contra rivalei Liverpool.

Clasamentul din Premier League: Everton, penultima

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.