Liga 1

Acționarul lui CFR Cluj, în extaz după recitalul cu Farul: „Extraordinar, superb” + Pe cine a remarcat: „A fost fabulos”

+36 Foto
Ștefan Gadola, acționarul de la CFR Cluj, a fost extrem de fericit după victoria cu Farul, scor 3-0/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 ianuarie 2023

Ștefan Gadola, acționarul de la CFR Cluj, a fost extrem de fericit după victoria cu Farul, scor 3-0.

În direct la GSP Live, imediat după meci, Gadola a ținut să-și felicite echipa, în special pe Dan Petrescu și debutantul Krasniqi. Jucătorul venit în această iarnă a marcat și a pasat decisiv la debut.

Ștefan Gadola, la GSP Live: „A fost extraordinar, superb”

>

„Extraordinar, superb. Mi-a plăcut foarte mult scorul, este impresionant, nu am crezut. Eram optimist, aveam încredere că facem un meci bun, speram să câștigăm. Mă mulțumeam și cu un egal, Farul e o echipă bună. M-au surprins jucătorii noștri. Am început foarte ofensiv, ceea ce mi-a plăcut enorm. 

Îl felicit pe Dan Petrescu, a fost deosebit. Au fost goluri foarte frumoase. Krasniqi a fost fabulos. Asta înseamnă să fi profesionist, vorbesc de impresarii noștri, care propun, apoi Dan și Neluțu Varga își dau acordul”, a spus Gadola la GSP Live.

Întrebat de ce CFR nu joacă așa mereu, Gadola a răspuns: „Și jucătorii sunt oameni, nu sunt roboți, sunt momente, anumite lucruri care îi influențează să nu joace așa bine. Ar trebui să jucăm la fel mereu”.

Nu e ceva ce nu mi-a plăcut. Poate puțin faptul că au fost multe faulturi și am văzut mult sânge. A fost puțin o repriză dură, care m-a îngrijorat

- Ștefan Gadola, la GSP Live

Mergem cu gândul să câștigăm, să ne calificăm mai departe. După meciul de azi, parcă am speranțe.

- Ștefan Gadola, despre duelul cu Lazio din Conference League

VIDEO CU REUȘITA Pariul lui Petrescu, gol la debut » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

>

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.