Liga 1

Alibec, despre umilința cu CFR: „Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu ne-au pus probleme”

+36 Foto
Denis Alibec, atacantul Farului, a vorbit despre înfrângere cu CFR Cluj, scor 0-3./ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 ianuarie 2023

Denis Alibec, atacantul Farului, a vorbit despre înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-3.

Internaționalul român consideră că CFR „nu a pus” probleme, cu excepția golurilor 1 și 3, marcate din acțiune de Krasniqi și Petrila. Golul al doilea, înscris de Manea, a fost din penalty.

Denis Alibec: „Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu ne-au pus probleme”

„Nu avem altă soluție decât să încercăm să fim împreună, să uităm acest meci și să îl câștigăm pe următorul. Au făcut două faze frumoase și au înscris. În rest, nu ne-au pus probleme. Nici noi nu am pus probleme în atac, nu ne-a ieșit jocul. 

Felicitări CFR, au jucat foarte bine, merită victoria și primul loc. Eram pregătiți de acest meci, știam ce trebuie să facem, dar nu am reușit. Vine play-off-ul și acolo se va decide totul. Am pierdut, mai sunt două meciuri cu ei și le putem câștiga”, a declarat Denis Alibec după meci, la Orange Sport.

Din păcate, nu am reușit să ne ridicăm la standardele CFR-ului. Am avut doar o ocazie, prea puțin. Prima repriză a fost echilibrată, în a doua au marcat de 3 ori, apoi au fost pragmatici. Știam ce joacă. Puteam să egalăm în ultima jumătate de oră dacă ne făceam jocul nostru obișnuit. Noi muncim în fiecare zi, trebuie să intrăm în play-off. Acolo, orice echipă poate spera la primul loc. Noi sperăm să terminăm cât mai sus. Mai avem 8 meciuri grele, avem cu FCSB, cu Craiova, cu Argeș, toate sunt grele.

- Ionuț Larie, căpitan Farul

VIDEO. Superliga, Farul - CFR Cluj. Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debut » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

>

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.