Liga 1

Transfer-surpriză pregătit de Rapid, după ce a scăpat de interdicție! » Mutu vrea un fost jucător de la Dinamo

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 24 ianuarie 2023

Printre jucătorii de profil ofensiv cu care Rapidul se află în tratative se numără, conform unor surse apropiate clubului, și mijlocașul de la Fehervar, Claudiu Bumba (29 de ani).

Scăpați de interdicția de a achiziționa jucători, după ce au achitat de curând o mai veche datorie, 800.000 de euro către Daniel Pollo Barion Paulista, care a evoluat în Giulești în 2008, rapidiștii pregătesc primele mutări din această iarnă.

Se caută întăriri în compartimentul ofensiv, chiar dacă alb-vișiniii au al 5-lea atac din SuperLigă, cu o medie de 1,36 goluri pe meci. Iar antrenorul Adrian Mutu vrea „jucători care să ne ajute acum, nu la vară", Rapid țintind oficial calificarea în play-off, dar dorindu-și, de fapt, mai mult, chiar și revenirea în cupele europene în anul Centenarului.

Claudiu Bumba, soluție pentru banda stângă a Rapidului

Surse apropiate clubului susțin că printre cei vizați s-ar număra și fostul internațional Claudiu Bumba (29 de ani), în prezent jucător la Fehervar, unde a ajuns, vara trecută, după 3 campionate petrecute la Kisvarda

Românul este însă departe de prestațiile din precedentul sezon, el jucând destul de puțin în ultimul timp și strângând doar un gol și un assist în cele 17 apariții, în toate competițiile.

Rapidiștii încearcă să aducă întăriri în ofensivă, în special în flancul stâng, de unde a plecat Rareș Ilie, în condițiile în care Papeau este încă nerefăcut, iar Mățan nu a convins și s-a întors în SUA, după împrumutul în Giulești.

Claudiu Bumba

Bumba poate evolua pe orice post în ofensivă, dar cel mai mult a jucat în banda stângă, unde a avut și cele mai bune cifre. Deocamdată, tratativele între părți continuă pentru jucătorul care a evoluat ultima dată în țară la Concordia, în sezonul 2017-2018.

De-a lungul carierei, Claudiu Bumba a trecut pe la Minaur Baia Mare, FC Maramureș, Roma U19, ASA Tg. Mureș, Hapoel Tel Aviv, Dinamo, Concordia Chiajna, Adanaspor, Kisvarda și Fehervar.

900.000 de euroeste cota de piață a lui Claudiu Bumba, care a valorat cel mai mult, 1,5 milioane euro, în 2015

VIDEO Totul despre U Cluj - Rapid

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.