Liga 2

O nouă gafă colosală a Politehnicii Iași! Hora Unirii cu steagul Andorrei!

Articol de Ovidiu Minea  —  Tuesday, 24 January 2023

Ziua Unirii Principatelor Române a fost sărbătorită cu mare fast la Iași. Mii de persoane, între care și lideri politici ai țării, au fost prezente în Piața Unirii pentru a sărbători 164 de ani de la unirea Țării Românești cu Moldova.

Clubul Politehnica Iași a marcat evenimentul istoric printr-o postare pe facebook care arăta echipa la antrenament, cu textul „Hora Unirii spre îndeplinirea obiectivelor” și un steag tricolor.

Drapelul nu era însă al României, ci al Andorrei! Eroarea a fost taxată de suporterii ieșeni în comentarii. Abia după câteva ore de la postare, incredibila gafă a fost corectată.

Nu este pentru prima dată când Poli Iași se umple de penibil.

În luna martie a anului trecut, înaintea meciului cu Astra Giurgiu, clubul din Capitala Culturii i-a poziționat greșit pe jucătorii îmbrăcați în tricouri pe care erau scrise diferite litere. Astfel,

Cu câteva zile înainte, vicepreședintele Politehnicii, Dan Cojocaru, a apărut îmbrăcat în treningul unei alte echipe, Manchester City, la prezentarea fotbalistului John Kamara, gest care a generat un alt val de ironii din partea fanilor ieșeni.

Erorile uluitoare au continuat și în acest sezon.

Poli a greșit până și numele clubului de la care a fost adus argentinianul Del Priore, scriind Waipun, o formație care nu există, în loc de Maipu, și a comis numeroase alte gafe inacceptabile.

Totodată, Politehnica a pus în vânzare abonamente la fotolii care nu existau pe stadionul din Copou și a vândut bilete pe locurile abonaților! 

Citește și alte artocole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.