Liga 1

Moment de sinceritate al unui fost internațional » Explică motivul real pentru care nu s-a impus în străinătate: „N-am fost nedreptățit! Erau mai buni decât mine”

+8 Foto
Cosmin Moți / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 24 ianuarie 2023

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Cosmin Moți (38 de ani), fostul fundaș de la Dinamo, Ludogorets și echipa națională, vorbește despre eșecul său din Serie A. În 2008, stoperul ajungea la Siena, o experiență de tristă amintire pentru bănățean. 

În septembrie 2008, Moți semna cu Siena, în Serie A, dar a rămas în Il Calcio doar jumătate de an, întorcându-se în Ștefan cel Mare. „Câinii” s-au ales cu 600.000 de euro. Cu ce s-a ales jucătorul ce-a bifat 4 prezențe în Serie A și una în Coppa Italia?

Cosmin Moți recunoaște: „Jucătorii de atunci de la Siena erau mai buni decât mine”

>

Jucătorii de atunci de la Siena erau mai buni decât mine. În șapte luni petrecute în Italia am învățat o grămadă de lucruri. O perioadă cu o experiență ce m-a ajutat enorm în carieră. 

Singurul lucru pe care cred că l-aș face diferit acum ar fi să nu mai renunț așa ușor. Cu prima ocazie de a mă întoarce în țară, m-am suit în mașină și-am plecat. Totuși, a fost o experiență frumoasă, utilă, n-am cum s-o regret. 

Aveam 24 de ani, de la 18 ani jucam meci de meci, iar acolo... N-am fost nedreptățit, concurenții mei erau mai buni decât mine!”, a explicat Cosmin Moți, actualul director tehnic al lui Ludogorets, pentru GSP.ro. 

FOTO / Imagini din cariera lui Cosmin Moți

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.