Campionate

A furat toate privirile la prezentarea iubitului la Arsenal: „Londra, sunt gata”

+23 Foto
Claudia Kowalczyk. Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 ianuarie 2023

Jakub Kiwior, 22 de ani, fundaș central, 9 selecții la naționala Poloniei, s-a transferat de la Spezia la Arsenal pentru 25 de milioane de euro. 

Nu a venit singur la Londra. E alături de el și iubita sa, Claudia Kowalczyk, 30 de ani. 

Blonda sexy a fost în 2017 campioana Germaniei la twerk (dans modern care se bazează pe mișcări ritmice ale șoldurilor și feselor), atingând semifinalele Campionatului European în 2018.

„Atât de mândră. Meriți! Vă mulțumim pentru toate mesajele voastre. Nu pot răspunde la toată lumea, dar apreciem foarte mult. Londra, sunt gata”, a scris Claudia pe Instagram, alături de o poză cu Jakub Kiwior.

Jakub Kiwior, transferat de Arsenal de la Spezia

Kiwior a semnat un contract valabil până în 2027, cu opțiune pentru încă un an, urmând să încaseze un salariu de 58.000 de lire sterline pe săptămână, potrivit Fabrizio Romano.

„Este minunat că Jakub ni se alătură. Este un tânăr  care a demonstrat potențial și calități uriașe la Spezia, în Serie A, dar și la nivel internațional cu Polonia. Este un jucător cu calitate și cred că va da forță unității noastre defensive”, a spus Mikel Arteta despre noul transfer.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.