Campionate

Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

Serge Gnabry, Foto: Instagram

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday, 25 January 2023

Internaționalul german Serge Gnabry (27 de ani) a fost duminică la „Săptămâna Modei” de la Paris în loc să se concentreze asupra meciului lui Bayern cu FC Koln, încheiat cu scorul de 1-1. Marți a jucat modest, a fost schimbat la pauză și apoi pus la zid de directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

Nici nemții nu mai sunt ce-au fost odată. Cu două zile înaintea meciului cu FC Koln, duminică, jucătorii lui Bayern au avut liber, să se odihnească. 

Însă Serge Gnabry a ales să meargă la „Săptămâna Modei” de la Paris, unde a și prezentat o colecție Gucci-Adidas.

Cu două zile înaintea meciului cu Koln, Gnabry a fost la „Săptămâna Modei” de la Paris

Antrenorul Julian Nagelsmann nu l-a criticat, „fiecare poate să-și petreacă ziua liberă cum vrea”, dar a atras atenția că va fi foarte atent la „răspunsul din teren. Dacă e cel așteptat, atunci e ok pentru mine. Dacă nu, avem o problemă”.

Marți, la 1-1 cu FC Koln, Gucci-Gnabry, cum l-au poreclit jurnaliștii de la Bild, a fost cel mai slab jucător al bavarezilor și Nagelsmann l-a înlocuit, prompt, la pauză. 

VIDEO. Rezumatul meciului Bayern - Koln (1-1)

Gnabry, criticat dur: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

Iar la final, directorul sportiv Hasan Salihamidzic a dat cu el „de pământ” cu extrema dreapta: „Ce a făcut Serge se cheamă amatorism. Ceea ce Bayern nu este. În ziua liberă te odihnești ca să dai totul la meciul care urmează. I-am lăsat pe băieți să se pregătească de joc, dar trebuie să vorbim. E titlul în joc!”.

Mijlocașul defensiv Joshua Kimmich a criticat și el atitudinea prietenului său cel mai bun, dar și a celorlalți coechipieri: „Am lăsat de dorit în ceea ce privește abordarea, atitudinea și disponibilitatea noastră, va trebui să vorbim despre asta. Este o chestiune de voință!".

5e nota primită în Bild de Serge Gnabry. Adică, „foarte slab”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.