Liga 1

Un fost jucător de la CS Universitatea Craiova riscă să fie condamnat la închisoare! » Ce faptă a comis

Jason Vandelannoite, fostul fundaș de la CSU Craiova, riscă să fie condamnat la 8 luni de închisoare. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 January 2023

Jason Vandelannoite (36 de ani), fostul fundaș al celor de la CS Universitatea Craiova, riscă să fie condamnat la 8 luni de închisoare pentru că ar fi agresat fizic un bărbat, într-o cafenea din orașul belgian Bruges. Incidentul s-a petrecut pe data de 12 decembrie 2021. 

Fostul fotbalist al grupării din Bănie s-ar fi enervat foarte tare în momentul în care un client al cafenelei s-a ciocnit de acesta. Fotbalistul l-ar fi lovit pe client cu pumnii în față, desfigurându-l. 

Jason Vandelannoite, fostul fundaș de la CS Universitatea Craiova, a agresat un bărbat într-o cafenea din Bruges

Emily De Ceunick, avocata victimei, a cerut 650 de euro despăgubire pentru clientul său. „A fost vorba despre o agresiune pornită din nimic, fără sens”, a declarat avocata, potrivit publicației belgiene

Jason Vandelannoite nu s-a prezentat la termenul de azi al procesului, iar cazul său s-ar putea agrava. Procurorul care se ocupă de acest caz ar fi cerut o pedeapsă de 8 luni de închisoare pe numele fostului fotbalist al CS Universității Craiova, pentru că acesta este recidivist. El a mai fost condamnat pentru agresiune fizică și în trecut, la 4 luni de închisoare. 

Următorul termen al procesului a fost stabilit pe data de 28 februarie, mai arată sursa citată. 

Cariera lui Jason Vandelannoite

Belgianul și-a început cariera în țara natală, la Club Brugge. A mai evoluat în carieră la Bursaspor (Turcia), AFC Tubize, Gent, Sparta Petegem, Kleit - Maldegem, Wik Eine, KM Torhout și Oostnieuwkerke, toate formații belgiene. A mi îmbrcat tricoul maltezilor de la Qormi FC, Hibernians FC și Valletta. 

În perioada februarie - iulie 2014, belgianul a jucat la CS Universitatea Craiova, pe vremea când formația lui Mihai Rotaru se afla în Liga 2.  Acesta a strâns 12 apariții în tricoul oltenilor, alături de care a promovat în Liga 1 la finalul stagiunii. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.