Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Zlatan Ibrahimovic, acid la adresa campionilor mondiali: „Messi va fi ținut minte. Ceilalți nu vor mai câștiga nimic niciodată”

Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 25 ianuarie 2023

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul lui AC Milan, a vorbit despre succesul înregistrat de Argentina la Campionatul Mondial din Qatar. Sud-americanii au câștigat finala cu Franța, scor 3-3 după 120 de minute și 4-2 la penalty-uri.

Ibrahimovic a criticat comportamentul „albiceleștilor” din timpul competiției, referire la scandalul de la finalul sfertului cu Olanda (2-2, 4-3 la penalty-uri), dar și la gestul obscen al lui Emiliano Martinez, după primirea trofeului pentru „Cel mai bun portar al turneului”.

Zlatan e sigur că argentinienii, cu excepția lui Messi, nu vor mai câștiga alte trofee importante în carieră.

Zlatan Ibrahimovic, atac la jucătorii Argentinei de la Campionatul Mondial

„Messi este considerat cel mai bun jucător din istorie, eram sigur că va câștiga. De asemenea, sunt convins că Kylian Mbappe va mai câștiga încă o Cupă Mondială.

Sunt îngrijorat pentru jucătorii Argentinei, cu excepția lui Messi, pentru că nu vor câștiga nimic altceva. Messi a câștigat totul și va fi ținut minte, dar pe restul nu îi putem respecta, din cauza comportamentului nesportiv. 

Și asta o spun eu, ca jucător profesionist de top. Este un semn că vei câștiga o dată, dar nu vei mai câștiga din nou. Nu așa se câștigă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de AS.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.