Liga 1

„Oficial, este unul dintre noi!” » Dani Coman a semnat cu clubul din Liga 1 și își explică alegerea

Dani Coman

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 25 ianuarie 2023

Dani Coman (43 de ani) a revenit la Hermannstadt, în postura de președinte executiv.

La 5 luni de la momentul demisiei de la Hermannstadt, Dani Coman a revenit la clubul sibian. A fost prezentat astăzi ca președinte executiv, poziție pe care a ocupat-o și în primul mandat.

„Dani Coman este oficial unul dintre noi!”, a anunțat Hermannstadt pe Facebook.

Ulterior, a publicat un videoclip cu primele declarații oficiale ale fostului portar.

Coman a precizat că decizia depunctării lui Hermannstadt l-a convins să accepte oferta de a reveni la clubul din Sibiu. Totodată, că are ca obiectiv prelungirea înțelegerii cu antrenorul Marius Măldărășanu, cel care a promovat clubul în Liga 1 și a obținut rezultate remarcabile în prima parte a sezonului.

Dani Coman a revenit la Hermannstadt: „Atunci am zis că îmi doresc să revin”

>

„Am revenit cu tot sufletul, la fel de entuziast și motivat cum am venit și prima oară. Îmi doresc extrem de mult să facem performanță în continuare.

Atunci când s-au pierdut cele 9 puncte, am zis că indiferent de ofertele pe care le-am avut și de discuțiile din această perioadă, îmi doresc să revin, să lupt alături de colegii mei pentru a recâștiga acele puncte muncite pe teren.

Din păcate, nu suntem în cel mai favorabil moment în acest proces, dar vom lupta pentru a recâștiga punctele. În România am pierdut tot, inclusiv recursul. Ne vom lupta la TAS pentru a demonstra că ar trebui să primeze criteriul sportiv. Nu putem da vina pe nimeni, important este ce vom face de acum încolo.

Printre obiectivele pe care le-am gândit la revenirea mea este și prelungirea contractului lui Măldărășanu, care a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Îmi doresc că continuăm mulți ani de acum încolo cu Măldă”, a precizat Coman.

Dani Coman plecase de la Hermannstadt în august. A precizat la acea vreme că a luat decizia în semn de protest față de situația financiară a clubului, sufocat de datorii pe atunci.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.