Stranieri

GSP a aflat planul lui Edi Iordănescu în cazul românului care a debutat în Bundesliga

Andreas Ivan // sursă foto: Imago Images

Articol de Viorel Tudorache  —  miercuri, 25 ianuarie 2023

Selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani) îl are în vedere pe Andreas Ivan, extrema stânga de origine română care a debutat la 28 de ani în Bundesliga, pentru Schalke.

Născut la Pitești, Andreas Ivan locuiește din 1997 în Germania. A reprezentat România la nivel U21, are două meciuri în naționala de juniori, iar marți, la 28 de ani, a debutat în Bundesliga.

Andreas a jucat 45 de minute în meciul dintre Schalke și RB Leipzig, câștigat de oaspeți cu un usturător 6-1. A fost introdus la pauză pentru a aduce un suflu nou atacului, dar nu i-a putut salva pe „albaștri”.

Andreas Ivan, pe radarul lui Edi Iordănescu

Debutant în Bundesliga la 28 de ani, Ivan ar putea reprezenta o soluție pentru echipa națională a României. GSP a aflat din surse autorizate că staff-ul condus de Edi Iordănescu îl monitorizează pe jucătorul care deține și cetățenia germană.

Important pentru Andreas este ca acesta să confirme la Schalke, unde cel mai probabil va primi mai multe șanse în viitorul apropiat. În cazul în care se va impune, nu este exclus ca Iordănescu să-i ofere o șansă la prima reprezentativă a României.

La echipa a doua a „minerilor”, în liga a patra, Andreas Ivan s-a descurcat decent, a înscris 5 goluri în 16 meciuri.

+7 Foto
Andreas Ivan, în Schalke - Leipzig 1-6 / Sursă foto: Imago Images

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.