Campionate

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un nou ceas de lux! Cât costă + Întreaga colecție a portughezului valorează peste 3 milioane de euro!

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 27 ianuarie 2023

Cristiano Ronaldo (37 de ani), noul jucător al arabilor de la Al - Nassr, și-a etalat în mediul online noul ceas: un model Caviar Tourbillon, produs de compania Jacob &Co. Acesta costă aproximativ 770.000 de euro, notează italienii de la Corriere della Sera. 

Fabricarea unui astfel de ceas durează aproximativ 3 ani. Limbile și cadranul orologiului măsoară aproximativ 47 de milimetri și sunt făcute din aur alb, unul foarte rar, de 18 carate. Ceasul mai are, de asemenea, 388 de pietre prețioase, care se găsesc foarte greu, de aici durata foarte mare a fabricării acestuia. 

+14 Foto
Foto: Instagram @ Jacobandco

Cu toate astea, noul ceas al lui Ronaldo nu este cel mai scump din colecția portughezului. Potrivit englezilor de la Daily Mail, cel mai scump ceas deținut de către lusitan costă peste 1,6 milioane de lire sterline (aproximativ 1,8 milioane de euro). Acesta este un model Invisible Baguette Diamons Imperial Tourbillon, produs de compania Franck Muller. Conform sursei citate, ceasul are 474 de diamante și 70 de rubine. 

+14 Foto
Foto: Instagram @ Jacobandco

Portughezul mai deține un ceas Bugatti Chiron Tourbillon CR7 Edition, personalizat, produs tot de compania Jacob &Co. În interior, ceasul are reprezentat un Bugatti Chiron, bolid deținut de Cristiano Ronaldo. Ceasul costă 757.000 de lire sterline. 

+14 Foto
Foto: Instagram @ Jacobandco

Ibericul mai deține un alt ceas, în valoare de 45.000 de lire sterline, Epic X „Flight of CR7”, tot de la compania Jacob&Co. 

Portughezul și-a prezentat noua achiziție pe contul personal de Instagram. În interiorul acestuia, poate fi observat celebrul salt al lui Ronaldo din meciul Real Madrid - Manchester United, disputat în Liga Campionilor, în 2013. 

+14 Foto
Foto: Instagram @ Jacobandco

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.