Liga 1

Universitatea Craiova a rezolvat problema: noul antrenor va sta pe bancă sâmbătă, la meciul cu Hermannstadt

Universitatea Craiova a rezolvat disputa cu U Cluj, iar Eugen Neagoe (55 de ani) va sta pe bancă la partida cu Hermannstadt de sâmbătă

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 27 ianuarie 2023

Universitatea Craiova a rezolvat disputa cu U Cluj, iar Eugen Neagoe (55 de ani) va sta pe bancă la partida cu Hermannstadt de sâmbătă, ora 20:00, duel contând pentru runda #23 din Superliga.

Universitatea Craiova a apelat în această iarnă la serviciile lui Neagoe. Pentru că încă nu descurcase ițele despărțirii de U Cluj, „Șepcile Roșii” contestându-i rezilierea unilaterală a contractului la comisiile Federației, „Geană” nu a putut sta pe bancă la primul meci al oltenilor din noul an, înfrângerea de la Botoșani, scor 0-1.

Eugen Neagoe, pe bancă la Universitatea Craiova - Hermannstadt

Din informațiile GSP, oltenii au ajuns la un acord cu U Cluj, astfel că Eugen Neagoe este acum antrenorul alb-albaștrilor cu acte în regulă, la propriu. Își va conduce echipa de pe margine la duelul cu Hermannstadt de pe „Ion Oblemenco”.

La finalul anului trecut, Neagoe a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil un an și jumătate, având un salariu lunar de 12.000 de euro.

Mihai Rotaru găsise o soluție temporară. Corneliu Papură, antrenorul echipei secunde din Liga 3, figura până acum ca „principal” și la formația lui Ivan și Markovic.

Dialog Mihai Rotaru - Eugen Neagoe surprins de jurnaliști: „Îl mai doare?”

>

Mai multe articole despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.