Liga 1

Alexandru Chipciu a câștigat procesul cu CFR Cluj, pe plan intern » Campioana ori plătește, ori merge la TAS

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 27 January 2023

Comisia de Recurs din cadrul FRF a anunțat că mijlocașul Alexandru Chipciu (33 de ani) a câștigat procesul cu CFR Cluj, echipă de la care a ajuns la rivala U.

Alex Chipciu are de primit bani de la CFR Cluj, după rezilierea contractului. În acest sezon, internaționalul evoluează la "Șepcile roșii", dar este remunerat în cote egale de către cele două rivale din oraș, 8.500 de euro fiecare, lunar.

CFR poate merge la TAS în „cazul Chipciu”

Pentru restanțele salariale, fotbalistul cu trei titluri în Gruia s-a judecat cu fostul său club, iar acum "feroviarii" sunt buni de plată. 

Cererea i-a fost admisă de comisia federală, care a transmis: "Obligă CFR Cluj la plata către jucătorul Alexandru Chipciu a diferenței de plată conform acordului de încetare, precum și a taxei de procedură în recurs. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF".

Alexandru Chipciu a jucat pentru CFR Cluj între ianuarie 2020 și iulie 2022, reușind să câștige trei titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

21 de meciuria adunat Chipciu la U Cluj, al cărei căpitan a devenit în cantonamentul din Antalya

77 de meciuri, 6 goluri și 5 pase decisivesunt cifrele lui Chipciu în Gruia

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.