Liga 1

Patru absențe importante înainte de CSU Craiova - Hermannstadt: „Sunt indisponibili”

Marius Măldărășanu, 47 de ani, antrenorul celor de la Hermannstadt, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu CS Universitatea Craiova de sâmbătă, ora 20:00.

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 27 ianuarie 2023

Marius Măldărășanu, 47 de ani, antrenorul celor de la Hermannstadt, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu CS Universitatea Craiova de sâmbătă, ora 20:00.

Măldărașanu a precizat că nu se va putea baza pe 4 jucători în Bănie. Sunt accidentați stoperii Marius Antoche (30 de ani), Ionuț Stoica (35 de ani) și Cornel Ene (29 de ani), plus mijlocașul central Baba Alhassan (23 de ani).

Marius Măldărășanu, înainte de CS Universitatea Craiova - Hermannstadt: „Cine intră trebuie să dea totul”

„La noi, Baba Alhassan, Antoche, Stoica și Ene sunt indisponibili, dar orice jucător care intră trebuie să dea totul”, a declarat Măldărășanu.

„Tot timpul avem așteptări mari, chiar dacă jucăm contra unei echipe bune. Craiova e un club foarte bine organizat, care își dorește să câștige campionatul de câțiva ani. Are jucători tehnici, de viteză, un antrenor experimentat, care pregătește bine jocurile. 

>

Ne așteptăm și la o prezentă numeroasă a publicului, pe ei o să-i împingă de la spate. Cu siguranță va fi un meci greu, dar am făcut jocuri bune împotriva echipelor de sus, cu siguranță băieții vor face și sâmbătă un meci bun”, a mai spus tehnicianul Sibiului.

CS Universitatea Craiova - Hermannstadt. Echipele probabile

Hermannstadt: 25. Letica - 17. Butean, 5. Bejan, 92. Hanzu, 98. Opruț - 96. Balaure, 29. Biceanu, 14. Sota Mino, 51. Oroian, 28. Buhăcianu - 30. Paraschiv

CSU Craiova: 87. Arlauskis - 23. Căpățînă, 25. Găman, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu - 8. Mateiu, 16. Nistor, 6. Screciu - 31. Ișfan, 17. Rivaldinho, 9. A. Ivan

Și Eugen Neagoe, antrenorul CS Universității, se confruntă cu probleme de efectiv. Nicușor Bancu (30 de ani, fundaș stânga) și Ștefan Baiaram (20 de ani, mijlocaș ofensiv) sunt accidentați și sigur nu vor juca, în vreme ce Raul Silva (33 de ani, fundaș central) e incert.

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.