Liga 1

Adrian Mutu răsuflă ușurat după luptele în noroi de la Cluj: „Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. Important e că suntem sănătoși”

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 27 ianuarie 2023

Universitatea Cluj și Rapid au remizat, scor 0-0, în primul meci al rundei cu numărul 23 din Liga 1. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul grupării giuleștene, e nemulțumit de rezultat. 

Adrian Mutu s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena. Antrenorul giuleștenilor a găsit și un aspect pozitiv, faptul că niciun jucător nu s-a accidentat. 

Adrian Mutu, după U Cluj - Rapid 0-0 

„A fost un teren greu. Noi, ca mentalitate, mergem mereu la victorie. Cred că și astăzi, în ciuda condițiilor, am avut ocaziile mai clare. Mă nemulțumește rezultatul. 

Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil. Nu mai vorbim de tactică, nu are rost. A fost un meci de luptă. Trebuia să fii atent și la pase, se oprea mingea în noroi. Cel mai important lucru astăzi este că toți băieții au ieșit sănătoși.

Am avut ocazii încă din minutul 8, prin Dugandzic. Dacă terenul era mai bun, probabil ar fi marcat. Ne respectăm adversarul. Chiar dacă au jucat cu 5 pe linia de fund, au încercat să controleze jocul. Îl felicit pe Sabău pentru asta”, a spus Adrian Mutu la Orange Sport. 

Săptămâna asta ajunge un jucător, îl veți vedea când îl prezintă clubul. Avem un lot omogen, bine închegat. Mergem la câștig în orice meci
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO. Răzvan Burleanu atacă ordinul ministrului Eduard Novak: „Discriminatoriu! E o măsură populistă”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.