Stranieri

Ce notă a primit Răzvan Marin după „racheta” din Empoli - Torino: „Excelent în ambele faze, a controlat tot!”

FOTO: Facebook @empolifcofficialpage

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Răzvan Marin (26 de ani) a marcat un gol încântător pentru Empoli în remiza cu Torino, scor 2-2, și a fost lăudat în presa din Italia. 

Revenit direct în primul „11” după suspendarea ispășită etapa trecută, Răzvan Marin a fost cel mai bun de pe teren în remiza cu Torino. A pasat decisiv la golul lui Luperto, în minutul 37, iar în minutul 69 a înscris cu o „rachetă” de la 20 de metri.

Răzvan Marin, nota 7 după Empoli - Torino 2-2

Mijlocașul român a primit nota 7 din partea prestigioasei Gazzetta dello Sport. Tot 7 i-au acordat și jurnaliștii publicației locale Pianeta Empoli

Aceștia au notat: „Un meci grozav, apogeul fiind un gol superb. Printre alte lucruri bune se numără și pasa decisivă de la golul lui Luperto. Excelent în ambele faze, și-a ridicat evident nivelul. A fost omul care a controlat mijlocul terenului”.

Răzvan Marin a înscris două goluri și a pasat decisiv la alte două în cele 20 de meciuri jucate la Empoli în acest sezon.

Empoli, fără griji în clasamentul din Serie A

Cu punctul obținut astăzi, Empoli a ajuns la un total de 26 și rămâne pe 10 în Serie A, sub Torino, care are un punct avans.

VIDEO cu golul senzațional marcat de Răzvan Marin în Empoli - Torino 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.