Liga 1

Ivan, după ce a decis meciul cu Hermannstadt: „La Craiova e normal să te gândești la titlu”

Andrei Ivan, după CSU Craiova - Hermannstadt

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Andrei Ivan (26 de ani), autorul unei „duble” în CSU Craiova - Hermannstadt 2-0, s-a prezentat la flash-interviu după meci.

Au fost primele goluri ale lui Ivan după mai bine de două luni, de la meciul de Cupă cu Ocna Mureș din noiembrie.

Ivan s-a declarat încântat de reușitele sale, dar a subliniat că rezultatele echipei sunt mai importante.

Ce spune Andrei Ivan după „dubla” din Universitatea Craiova - Hermannstadt

„Sunt bucuros în primul rând pentru echipă, aveam nevoie de cele 3 puncte, dar și pentru mine, nu mai marcasem de ceva timp. Am fost accidentat, nu am avut multe jocuri...

Am făcut o primă repriză bună, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii. Am avut șanse prin Ișfan și Rivaldinho, dar nu a fost să fie. Suntem bucuroși că am luat cele 3 puncte, trebuie să urcăm pe podium”, a precizat Ivan la DigiSport.

Atacantul Craiovei nu renunță la ideea câștigării titlului, deși CSU are 6 puncte în minus față de liderul CFR Cluj, dar și un meci în plus.

„E normal să te gândești la titlu la Craiova, dar în ce situație ne aflăm acum... este un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul, ce va fi”, a precizat el.

Cât despre colaborarea cu noul antrenor, Eugen Neagoe, a precizat că: „E nevoie de Mister pe bancă, la Botoșani ne-a lipsit. Astăzi a fost aici, știe să comunice cu noi, să vorbească, asta este cel mai important pentru noi”.

VIDEO cu golul senzațional înscris astăzi de Andrei Ivan

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.