Liga 1

Eugen Neagoe, după primul succes la Craiova: „Chiar i-am spus patronului că e dificil”

Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a comentat victoria cu Hermannstadt, scor 2-0, primul lui succes la cârma echipei din Bănie. 

„În această seară am întâlnit o echipă bună, știți foarte bine ce rezultate au avut cei de la Hermannstadt. Ne așteptam la un meci dificil, dar cred că am controlat partida de la un capăt la altul, chiar dacă în prima repriză nu am avut multe ocazii de a marca. I-am ținut departe de poarta noastră, au avut o singură șansă.

În repriza a doua cred că am jucat foarte, foarte bine, așa cum ne dorim. Am înscris două goluri, am mai avut o bară, alte ocazii, scorul putea fi mai mare”, a precizat Neagoe, după cea dintâi victorie a Craiovei cu el la cârmă.  

Eugen Neagoe, după CSU Craiova - Hermannstadt: „Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei Ivan”

Ulterior, Neagoe l-a lăudat pe Andrei Ivan, autorul unei „duble” astăzi: 

„Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei, e valoros, la fel ca ceilalți jucători. Avem un lot valoros, cu jucători cu experiență foarte mare. De asta este Ivan căpitan, de asta este în vizorul echipei naționale. Trebuie să vină cu execuții foarte bune, a marcat și la acel corner, a înțeles unde să atace”. 

„Este meritul băieților în totalitate, merită felicitări, au făcut un efort foarte mare, presing agresiv. Cred că a fost un joc plăcut și vreau ca în continuare să jucăm chiar mai bine. Putem face acest lucru”, a completat Neagoe. 

Toți jucătorii vor primi șanse. Nu am venit să dau jucători afară, chiar îi spuneam patronului că îmi este dificil să alcătuiesc primul 11 și să aleg jucătorii trecuți pe foaie la fiecare partidă. Dar este mai bine așa decât să nu avem cu cine să formăm lotul.

Mă bucur foarte mult pentru Elvir Koljic, care a revenit. Mă bucur pentru Martic, care a jucat 90 de minute după foarte mult timp. În general, băieții au fost exemplari în această perioadă. S-a pregătit foarte bine începând cu 4 ianuarie, nu a avut nicio problemă. L-am menajat, are nevoie de puțin timp, dar cred foarte mult în el, la fel ca în toți jucătorii de atac. Sper să se ridice la nivelul așteptat.

- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

VIDEO cu golul splendid înscris de Andrei Ivan în Universitatea Craiova - Hermannstadt

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.