Liga 1

Evenimentul major remarcat de Gică Popescu: „Astăzi s-a mai întâmplat un lucru important pentru fotbalul românesc!”

Gică Popescu (55 de ani) a salutat revenirea lui Ianis Hagi (24 de ani) pe teren, în repriza secundă din Rangers - St. Johnstone, scor 2-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Gică Popescu (55 de ani) a salutat revenirea lui Ianis Hagi (24 de ani) pe teren, în repriza secundă din Rangers - St. Johnstone, scor 2-0. 

Prezent alături de Costin Ștucan și de Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport, Gică Popescu a comentat prestațiile foștilor jucători de la Farul, Răzvan Marin (gol și pasă în Empoli - Udinese) și Alexi Pitu (debut pentru Bordeaux).

Președintele Farului crede că alta a fost vestea zilei, primul meci jucat de Ianis Hagi după o pauză de un an.

Gică Popescu: „Ianis Hagi își va reveni complet până la vară!”

„Astăzi s-a mai întâmplat un lucru important pentru fotbalul românesc, s-a întors Ianis Hagi. A jucat pentru Rangers după un an de chin. E un lucru important pentru el, pentru echipa națională.

Am stat mult timp lângă Ianis în perioada asta, fiind și vacanță. Știam că e un tip foarte serios, dar nu mi-am închipuit să fie atât de conștiincios. 

A venit în vacanță cu preparator fizic, cu kinetoterapeut. Dimineața, de la 8 la 12, făcea patru ore de recuperare. Asta în perioada de vacanță! Mă bucur nespus că îl văd iar în tricoul lui Rangers.

E tânăr. Cu cât înaintezi în vârstă, e mai greu să te întorci după astfel de accidentări. Sunt convins că până în vară va fi jucătorul de dinaintea accidentării”, a spus Gică Popescu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Pitu s-a născut în Germania, a crescut acolo, are o mentalitate foarte sănătoasă. Probabil educația de acolo face diferența în cazul lui. Despre calitățile lui nu mai spun, le-am văzut cu toții. A făcut parte din lotul mare în ultimii 3-4 ani. Așteptam cu toții această explozie, potențial imens și calitate deosebită
- Gică Popescu, despre Alexi Pitu

VIDEO Răzvan Burleanu atacă ordinul ministrului Eduard Novak: „Discriminatoriu! E o măsură populistă”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.