Campionate

Atletico Madrid a provocat valuri în Spania, cu un videoclip enigmatic, de 22 de secunde: „Când un deget arată spre cer, prostul se uită la deget”

Postarea enigmatică a celor de la Atletico // sursă foto: captură Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 29 ianuarie 2023

Atletico Madrid a provocat valuri în Spania cu un videoclip enigmatic publicat sâmbătă seara, la două zile după înfrângerea cu Real Madrid din sferturile Cupei Regelui, 1-3.

Învinși de Real Madrid după ce au condus cu 1-0 până spre finalul meciului, „plăpumarii” nu au digerat ușor eliminarea din Cupă.

Chiar directorul general al clubului, Miguel Angel Gil Marin, a adoptat o poziție dură, s-a plâns de un arbitraj pro-Real al lui Cesar Soto Grado, așa cum procedase și antrenorul Diego Simeone.

Atletico Madrid a provocat valuri în Spania, cu un videoclip enigmatic

Iar sâmbătă seara, Atletico a publicat un videoclip scurt, de 22 de secunde, cu o scenă din filmul „Amelie”, în care un copil spune că „Atunci când un deget arată spre cer, prostul se uită la deget”.

Postarea a provocat valuri pe Twitter, utilizatorii întrecându-se în speculații. Cel mai probabil, a fost o încercare a roș-albilor de a sugera că în loc să se concentreze pe presupusa problemă a arbitrajului, oamenii de fotbal s-au îndreptat mai degrabă către nemulțumirea exprimată de Gil Marin și Diego Simeone.

Gil Marin spusese că „Madridul este un club foarte puternic, cu multe relații, este normal să facă campanie împotriva celor pe care îi consideră dăunători”.

Cei de la Atleti s-au plâns îndeosebi de faptul că Dani Ceballos nu a fost eliminat. Intrat la pauză în locul lui Mendy, Dani Ceballos a bifat un prim „galben” în minutul 69, pentru un fault la Correa. Două minute mai târziu, mijlocașul albilor l-a lovit în genunchi pe Lemar, însă, de data aceasta, „centralul” a închis ochii.

Mai multe știri din Spania: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.