Campionate

Ciprian Tătărușanu, dublă gafă în AC Milan - Sassuolo! Românul a fost fluierat de fanii campioanei Italiei, iar pe rețelele sociale cer să fie dat afară!

Ciprian Tătărușanu

Articol de Vlad Roșu  —  Sunday, 29 January 2023

Numele lui Ciprian Tătărușanu (36 de ani), portarul celor de la AC Milan, a fost fluierat în momentul în care crainicul stadionului a anunțat echipa pe care Stefano Pioli (57 de ani) a trimis-o pe teren contra celor de la Sassuolo, în runda cu numărul 20 din Serie A. Milan a pierdut rușinos, 2-5.

Românul a gafat la două dintre primele 3 goluri încasate de AC Milan în prima repriză a meciului cu Sassuolo. Ulterior, a mai fost învins de două ori. 

Portarul român a fost intens criticat de fanii italienilor și în mediul online. 

„Tătărușanu, pleacă de la clubul nostru!”, „Nu vă faceți mari speranțe. Sassuolo va mai marca de două ori, dacă va mai da 5 șuturi la poarta noastră”, „Tătărușanu nu mai poate juca la acest nivel”, „Tătărușanu e plătit să joace fotbal profesionist. În ce lume ireală trăim”, „Două goluri primite în două minute. Mulțumim, Tătărușanu, dar a venit vremea să pleci”, au fost câteva din reacțiile fanilor lui Milan, pe Twitter. 

VIDEO: Ciprian Tătărușanu a primit 5 goluri în AC Milan - Sassuolo

Prima gafă a românului a venit în minutul 22, când Davide Frattesi, mijlocașul central al oaspeților, a trecut lejer de fundașii centrali ai lui AC Milan și a șutat la colțul scurt. 

Ciprian Tătătrușanu a gafat și la al treilea gol înscris de Sassuolo. Românul nu s-a poziționat corect, iar Domenico Berardi a reluat cu capul, la colțul scurt, o centrare venită din lovitură de la colțul terenului de la Hamed Traore. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.