Stranieri

„Tătărușanu, ca o broască țestoasă”. Microbiștii și jurnaliștii n-au avut milă de român după 2-5 cu Sassuolo: cele mai tari glume

+13 Foto
Ciprian Tătărușanu, ținta glumelor după AC Milan - Sassuolo

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 29 ianuarie 2023

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) trece printr-o perioadă horror la AC Milan. Astăzi a primit 5 goluri în meciul cu Sassuolo, iar microbiștii și jurnaliștii italieni nu l-au menajat.

Ciprian Tătărușanu a primit 12 goluri în ultimele 3 meciuri. Astăzi, cu Sassuolo, chiar pe teren propriu, a fost învins de 5 ori.

Prestațiile catastrofale ale românului din ultima vreme l-au transformat în ținta fanilor, care și-au demonstrat creativitatea după meciul de astăzi printr-o serie de meme.

+13 Foto
Bucurie mare atunci când Tătărușanu reușește o paradă :D

Ciprian Tătărușanu, ținta glumelor după AC Milan - Sassuolo 2-5

Iată câteva dintre cele mai apreciate glume la adresa lui Tătărușanu:

+13 Foto
Bucurie mare atunci când Tătărușanu reușește o paradă :D

VIDEO: Ciprian Tătărușanu a primit 5 goluri în AC Milan - Sassuolo

Ce au scris italienii după Milan - Sassuolo

PianetaMilan, publicație care l-a notat cu 4 pe Ciprian, a punctat despre român: „Nu a greșit la primul gol, dar la al doilea a fost învins prea ușor la colțul lui. Nesiguranța lui s-a simțit puternic”.

Iar Calciomercato i-a dat 2! „O regulă nescrisă: orice șut al adversarilor este gol. Portarul român e învins la prima bară de Frattesi, apoi nu iese la Berardi la golul 3. Dezolant”, a scris publicația menționată.

Duri au fost și jurnaliștii de la Tuttomercatoweb, nota 4: „Când numele său a fost citit printre titulari, pe San Siro a fost rumoare. Apoi, după ce s-a instalat în poartă și a primit două goluri la bara lui, rumoarea s-a transformat în huiduieli. Operația la ochi din noiembrie ar fi trebuit să îi îmbunătățească reflexele, dar el pare să aibă reactivitatea unei broaște țestoase”.

Cei de la Virgilio Sport au fost puțin mai generoși cu Tătărușanu, nota 5: „O evoluție categoric sub așteptări, nu a reușit să-și acopere postul la golul lui Frattesi”.

Mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.