Liga 1

Scenariul avansat de șefii lui Sepsi, după oprirea meciului cu FCU Craiova: „Au premeditat totul!”

+46 Foto
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 29 ianuarie 2023

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Conform Regulamentului Disciplinar, cel mai probabil, oltenii vor pierde jocul la „masa verde”. Oficialii grupării covăsnene au comentat în termeni duri situația. 

Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, crede că galeria celor de la FCU Craiova a premeditat incidentele împotriva lui Adrian Mititelu. Oficialul covăsnean face aluzie la conflictul dintre galerie și familia Mititelu. Episodul de azi vine la o săptămână de la scenele cu altercația dintre Mititelu jr și un ultras din Peluza Sud. 

Attila Hadnagy, după incidentele de la Sepsi - FCU Craiova: „Au premeditat totul!”

„Este prea de tot! Felicit arbitrajul și observatorul pentru decizia luată. S-a ajuns prea departe, cred că au premeditat totul cei de la Craiova. Era timpul să se întâmple asta! Poate fi startul pentru normalitate.

Atâta ură împotriva noastră... am greșit noi vreodată față de cineva? A fost cineva tratat urât la Sf. Gheorghe? Nu cred! Sperăm să se termine cu asta. Încă o dată, bravo arbitrilor, chiar o să mă duc să-i felicit pentru că au avut curaj să ia măsura asta”, a spus Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, pentru GSP.ro.

Nu am cuvinte. Îmi pare rău. Unde mergem, avem întotdeauna probleme cu suporterii, și în tur s-a întâmplat cu U Cluj. E o situație neplăcută, dar ce pot face eu? Îmi pare rău că se întâmplă asta
- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

VIDEO. Momentul în care meciul Sepsi - FCU Craiova e suspendat definitiv de arbitru

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.