Liga 1

Primarul din Sf. Gheorghe, nemilos față de scandările xenofobe de la Sepsi - FCU Craiova: „În sfârșit!”

Antal Arpad, primarul orașului Sfântu Gheorghe, l-a felicitat pe Andrei Chivulete pentru decizia de a opri meciul dintre Sepsi și FCU Craiova în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 ianuarie 2023

Antal Arpad (47 de ani), primarul orașului Sfântu Gheorghe, l-a felicitat pe arbitrul Andrei Chivulete pentru decizia de a opri meciul dintre Sepsi și FCU Craiova în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni. 

Antal Arpad, primar în Sfântu Gheorghe din 2008, nu concepe alt rezultat decât o victorie la „masa verde” a lui Sepsi.

Primarul din Sfântu Gheorghe, categoric după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova 

„Modul în care suporterii extremiști își bat joc de fotbal și de sport prin comportamentul lor de ură necalificată față de maghiari este intolerabil și inacceptabil. 

Totuși, astăzi, pentru prima dată, s-a luat în sfârșit decizia corectă, care cred că este o decizie foarte importantă și bună: arbitrul a oprit meciul din cauza manifestărilor antimaghiare. 

Problema va fi evaluată în continuare de către Comisia de Disciplină a Federației, pe baza raportului arbitrului. Rezultatul ar trebui să fie 3-0 în favoarea noastră!”, a scris Antal Arpad pe contul personal de Facebook. 

Mesajul primarului din Sfântu Gheorghe a fost însoțit de un clip video în care galeria lui FCU Craiova continuă scandările xenofobe, în ciuda avertismentului primit din partea crainicului stadionului. 

>

Antal Arpad, în vârstă de 47 de ani, este primarul orașului Sfântul Gheorghe din anul 2008. Membru al partidului UDMR, a fost în prealabil deputat în Parlamentul României, între 2004 și 2008.

Citește și alte știri despre scandalul de xenofobie de la Sepsi - Farul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.