Campionate

Anunță revenirea lui Cristiano Ronaldo în Europa: „Acolo își va încheia cariera”

+17 Foto
Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  luni, 30 ianuarie 2023

Rudi Garcia, antrenorul lui Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr, susține că superstarul portughez de 37 de ani nu-și va încheia cariera în Arabia Saudită și că o revenire în fotbalul european nu-i deloc exclusă.

Criticat din toate părțile fiindcă a ales un transfer în Arabia Saudită, Ronaldo ar ținti un come-back în fotbalul european, susține tehnicianul lui Al-Nassr, francezul Rudi Garcia, care a oferit o declarație preluată de toate publicațiile importante de pe mapamond.

Cristiano Ronaldo, înapoi în Europa? Anunțul lui Rudi Garcia

Cristiano Ronaldo nu o să se retragă la Al-Nassr. El se va întoarce în Europa pentru a-și încheia cariera acolo .Ronaldo este un mare plus, ajută la presarea fundașilor adverși. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a declarat Rudi Garcia, conform Sky Sports

În 2015, când avea 30 de ani, Cristiano Ronaldo discuta despre planurile sale pentru finalul carierei de fotbalist: „În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare”.

Totuși, în momentul în care a fost prezentat la Al-Nassr, portughezul afirma că „și-a terminat treaba în Europa”. Cristiano s-a transferat la Al-Nassr liber de contract, după ce Manchester United a decis să i-l rezilieze unilateral, din cauza declarațiilor făcute în interviul acordat lui Piers Morgan. 

+17 Foto
Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Al-Ettifaq / foto: Imago Images

Cristiano Ronaldo a ratat șansa primului trofeu în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a ratat primul trofeu în Arabia Saudită. Cu căpitanul portughez integralist. Al-Nassr a pierdut în semifinalele Supercupei, 1-3 cu Al-Ittihad, rivală și în lupta în trei pentru titlul de campioană, la care aspiră și Al Hilal, învinsă (0-1) de Al-Feiha în cealaltă semifinală. 

„Jucătorii mei au reușit să reducă la minimum pericolele create de Cristiano, principalul atu al adversarilor”, a declarat Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Al-Ittihad. Pentru învinși, conduși cu 2-0 la pauză, a marcat Talisca (67). 

Celălalt tehnician, Rudi Garcia, s-a declarat nemulțumit de CR7: „Ocazia ratată de el în prima repriză putea schimba cursul partidei”.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.