Liga 2

Fostul jucător al Stelei, crescut de Hagi la Viitorul, lucrează acum într-un restaurant: „Nu e ușor să faci ceva ce nu-ți place”

Cezar Mihalache, în tricoul Stelei / Sursă foto: Facebook

Articol de Costin Ștucan  —  Monday, 30 January 2023

Cezar Mihalache, 23 de ani, jucător crescut în academia lui Gheorghe Hagi, trecut și pe la CSA Steaua, și-a încheiat abrupt aventura în fotbal, la doar 22 de ani. Acesta și-a spus povestea luni dimineață, la GSP Live, unde a trecut în revistă principalele momente acumulate în scurta sa carieră. 

Fost campion la juniorii Viitorului, Cezar Mihalache era considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. Destinul n-a fost, însă, blând cu jucătorul care a mai trecut și pe la FC Argeș, Chindia sau CSA Steaua, iar visul de a deveni un fotbalist important al României s-a curmat brusc. El a relatat cauzele care au dus la „împotmolirea” ascensiunii sale, dezvăluind că, în prezent, lucrează într-un restaurant.

De pe teren în restaurant: povestea lui Cezar Mihalache, relatată în studioul GSP Live

>

„De la cele câteva ore petrecute pe teren și în sala de forță și ce mai făceam noi, jucătorii, am ajuns să stau în picioare multe ore pentru a reuși să viețuiesc. Nu e chiar ușor să te duci să faci ceva ce nu-ți place.

Fac ce se face într-un restaurant, curățenie și toate cele. Dar îmi doresc să fiu într-un loc unde să socializez cu oamenii, să am o ocupație. Dacă am timp liber, mă gândesc la ce a fost în trecut și nu prea am liniște, fiindcă viața m-a făcut, într-un fel sau altul, să renunț atât de repede la un vis pe care credeam că o să-l îndeplinesc” a spus Cezar Mihalache, în ediția de luni a GSP Live.

Cezar Mihalache a strâns apariții în Liga 3 pentru CSA Steaua, reușind să și marcheze în tricoul „militarilor”. De asemenea, are prezențe în cel de-al doilea eșalon, pentru Chindia sau FC Argeș. Ultimul său club a fost CS Popești Leordeni, de care s-a despărțit în 2022.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.