Stranieri

Steliano Filip l-a învins pe Alex Băluță în Ungaria » Alți foști jucători de Liga 1 au fost implicați în meci

Steliano Filip l-a învins pe Alex Băluță în Ungaria » Alți foști jucători de Liga 1 implicați în meci

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 30 January 2023

În campionatul maghiar, Mezőkövesd a obținut ieri o victorie mare, scor 1-0, cu Academia Puskas, un duel care a opus câțiva jucători români. Sau fotbaliști ce-au avut legătură cu Liga 1. La gazde, ex-dinamovistul Steliano Filip a savurat revenirea pe teren, într-un meci oficial, după retrogradarea „câinilor” în eșalonul secund, iar fundașul stânga a avut dueluri tari cu fostul căpitan al Craiovei, Alex Băluță.

Mai mult, decarul oaspeților a fost eliminat în prelungiri, după două cartonașe galbene. 

Steliano Filip: „Sunt foarte fericit că m-am întors pe gazon”

La Mezőkövesd titular între buturi a fost ex-dinamovistul Ricardo Piscitelli, care-l ține rezervă pe Arpad Tordai (ex-Farul), apoi în formula de start a apărut și Karnitskiy (ex-Sepsi), pentru ca pe parcurs să joace și Babunski (ex-Botoșani și ex-Viitorul). La oaspeți a evoluat și Marius Corbu, 20 de ani, mijlocaș, crescut la Csikszereda.

Mezőkövesd este pe locul 9, la trei puncte de locurile retrogradabile, în timp ce Puskas este pe poziția a 4-a. „Sunt foarte fericit că m-am întors pe gazon și am obținut o victorie în primul meu meci oficial la Mezőkövesd”, a declarat Steliano Filip după meci.

Stelino Filip, în duel cu Alex Băluță

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.