Campionate

Transfer-surpriză între granzii Europei » Jucătorul lui Manchester City ajunge la Bayern

Joao Cancelo (stânga jos)/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 30 ianuarie 2023

Bayern Munchen îl va împrumuta pe Joao Cancelo (28 de ani), fundașul lateral de la Manchester City.

Portughezul care poate juca atât fundaș dreapta, cât și stânga, a vrut să schimbe echipa și va ajunge la campioana Germaniei. Bayern va avea posibiltatea să îl transfere definitiv în vară, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Joao Cancelo ajunge la Bayern Munchen

Bayern căuta un fundaș dreapta după accidentarea lui Mazraoui și s-a oprit la Cancelo. Nemții îl aduc până la vară și au o clauză de cumpărare de 70 de milioane de euro, care nu este obligatorie, conform sursei menționate. Cluburile s-au înțeles, iar jucătorul va face vizita medicală în această seară.

Fundaș dreapta la bază, Joao a fost folosit în dese rânduri în flancul stâng al apărării la City. Titular indiscutabil în echipa lui Guardiola, Cancelo a fost lăsat pe bancă în ultimele două meciuri.

Conform sursei menționate, dorința jucătorului de a pleca a fost principalul factor în realizarea transferului. Joao a fost transferat de City în 2019, de la Juventus, în schimbul a 65 de milioane de euro. A fost unul dintre cei mai importanți jucători la titlurile câștigate de „cetățeni” în ultimele două sezoane.

În acest sezon, Cancelo a jucat 26 de meciuri pentru Manchester City în toate competițiile. A marcat două goluri și a oferit 5 pase decisive.

70 de milioane de euroeste cota lui Joao Cancelo, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.