Liga 1

Dioszegi surprinde: „Nu are ce căuta nici «Ria, Ria, Ungaria» pe stadioanele din România”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 30 January 2023

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, le-a răspuns lui Mihai Stoica și Marcel Pușcaș. Ambii au susținut că fanii echipei din Sf. Gheorghe au recurs la scandări rasiste împotriva susținătorilor lui FCU Craiova.

„Martori oculari îmi spun că s-au scandat lucruri din ambele părți. Mie mi-a zis un martor, eu nu am văzut, că din partea cealaltă s-a strigat «Țiganii, țiganii»”, a precizat astăzi Mihai Stoica.

Cu o zi în urmă, Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, susținuse că „Au fost scandări și din partea lor, rasiste, înainte și în timpul jocului, o să ducem casetele, înregistrările”.

Într-o intervenție la TV în această seară, Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK, i-a contrazis pe amândoi.

Laszlo Dioszegi le dă replica lui Mihai Stoica și Marcel Pușcaș

„Domnul observator și arbitrii ar fi consemnat așa ceva în raport. Sunt sigur că nu s-a întâmplat absolut nimic de genul. Am văzut că astăzi domnul Mihai Stoica a spus că un martor ocular ar fi auzit că s-a strigat ceva. Absolut nimic adevărat!

Domnul observator a stat afară și a auzit tot. Veți vedea că nu a fost consemnat pe foaie așa ceva, pentru că nu s-a întâmplat nimic”, a precizat Dioszegi la PrimaSport.

Ulterior, numărul 1 din conducerea covăsnenilor a susținut că galeria lui Sepsi nu a provocat oaspeții:

„Nu are ce căuta nici «Ria, Ria, Ungaria» pe stadioanele din România, nu sunt de acord cu asta. Dar galeria noastră nu a strigat absolut deloc în meciul ăsta. Cei de la Craiova au pus un filmuleț în care 3-4 inși strigă «Ria, Ria, Ungaria» câteva secunde. Dar nu sunt din galeria noastră, care stătea vizavi de cea a Craiovei. Galeria noastră nu a răspuns la provocări”.

Suporterii trebuie să fie pedepsiți personal, este o nedreptate dacă clubul suferă, dar fiecare conducător de club ar trebui să stea de vorbă cu suporterii. Domnul Pușcaș a spus că n-are cum să îi educe. Ba da, trebuie să le explice că clubul are de suferit dacă fac așa ceva.

Cei de la Craiova au trimis o scrisoare că nu organizează deplasarea suporterilor la Sf. Gheorghe, asta e altceva. Nu au trimis ceva special, că nu vor veni suporterii. E total diferit. Asta se întâmplă la fiecare meci, niciun club din România nu-și asumă deplasarea suporterilor.

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK

VIDEO. Mesajul lui Adrian Mititelu după scandalul de la Sf. Gheorghe

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.