Liga 1

CCA a decis: nu va fi delegat un arbitru FIFA la CFR - FCSB! Decizia surprinzătoare luată de Kyros Vassaras

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 31 ianuarie 2023

Sebastian Colțescu (45 de ani) este alesul lui Kyros Vassaras pentru a conduce meciul de duminică seară din etapa #24 dintre CFR Cluj și FCSB

Cu șapte „fluierași” FIFA pe listă, Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de grecul Kyros Vassaras, se face din nou de râs! Motivul? Oficialii CCA au decis să-l trimită la cel mai important etapei, CFR Cluj - FCSB, de duminică seară, pe craioveanul Sebastian Colțescu, care nu mai are ecuson internațional de doi ani.

Chiar dacă nu mai e pe lista FIFA, Colțescu se află la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Doar că acesta nu mai face parte de pe lista FIFA tot în urma unei decizii a lui Vassaras. În tur, meciul de la București a fost condus de Istvan Kovacs.

Din ce șapte „centrali” FIFA, doi lipsesc și nu sunt disponibili la delegări: Hațegan (fără delegări din martie 2022 după ce-a suferit un infarct) și Kovacs (plecat la Campionatul Mondial al Cluburilor, găzduit de Maroc).

În plus, Marian Barbu a greșit grav la U Cluj - Rapid, când n-a dat un penalty clar pentru gazde, iar Andrei Chivulete se află în prim-plan-ul scandalului de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova, unde a oprit meciul pentru scandările galeriei oaspete.

2,37este cota caselor de pariuri ca CFR să câștige meciul de duminică, în timp ce FCSB are cota 3,25 pentru un succes

Cine face parte de pe lista FIFA

  • Ovidiu Hațegan
  • Istvan Kovacs
  • Radu Petrescu
  • Horațiu Feșnic
  • Marcel Bârsan
  • Andrei Chivulete
  • Marian Barbu

Etapa 24 / Match Preview CFR Cluj - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.