Campionate

Blake Lively a cucerit din nou internetul! A râs de soțul ei, Ryan Reynolds, după meciul de infarct din Cupa Angliei: „D-asta mi-am cumpărat abonament”

+10 Foto
Blake Lively/ foto Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  Tuesday, 31 January 2023

Blake Lively (35 de ani), celebra actriță americană, a glumit din nou pe seama soțului ei, actorul Ryan Reynolds, acționar la echipa galeză Wrexham FC.

Totul s-a întâmplat în acest weekend, la meciul lui Wrexham cu Sheffield United, din Cupa Angliei. Partida s-a terminat la egalitate, 3-3, și se va rejuca. Echipa lui Ryan Reynolds a marcat pentru 3-2 în minutul 86, dar a fost egalată în prelungiri, în minutul 90+5. Wrexham joacă în liga a 5-a din Anglia, amatoare, în timp ce Sheffield este în Championship.

+10 Foto
foto: Instagram @blakelively

Blake Lively a glumit pe seama recțiilor soțului ei, care a văzut meciul de pe stadion. Cei doi actori sunt celebri pentru glumele pe care și le fac pe Twitter.

„Mi-am cumpărat abonament la ESPN+ (n.r. - programul care transmite Cupa Angliei în SUA) azi. Am făcut asta doar ca să îl văd pe soțul meu cum trece prin crize de anxietate live. A meritat”, a scris Blake Lively pe Instagram.

foto: captură Instagram @Blake Lively

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.