Campionate

Cu 4 competiții de jucat, Real Madrid a primit o veste proastă: un titular stă două luni pe tușă

Ferland Mendy s-a accidentat în meciul cu Atletico // sursă foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 31 ianuarie 2023

Ferland Mendy (27 de ani), fundașul stânga titular de la Real Madrid, va lipsi cel puțin două luni după accidentarea suferită în meciul de Cupă cu Atletico Madrid, scor 3-1.

Pierdere grea pentru Real Madrid, într-o perioadă în care „los blancos” au de disputat 4 competiții.

Fundașul stânga Ferland Mendy are o accidentare la coapsă, la mușchiul semimembranos, care-l va ține departe de teren pentru cel puțin două luni.

Pierdere grea pentru Real Madrid: Ferland Mendy va lipsi două luni

Accidentarea fundașului stânga titular vine într-un moment în care Real Madrid se pregătește să dispute Campionatul Mondial al Cluburilor, în Maroc. Competiția este programată între 1 și 11 februarie. Real va intra direct în semifinale, deci va juca acolo două partide, împreună cu finala mare / mică.

În plus, Real Madrid are la orizont partide complicate, cu Valencia, Atletico Madrid și Barcelona în campionat, Liverpool în Champions League și Barcelona în Cupa Regelui, o dublă-manșă în faza semifinalelor.

Real Madrid are 3 soluții

În absența lui Mendy, postul de fundaș stânga va fi ocupat de Nacho sau David Alaba. La cea mai recentă partidă, 0-0 cu Real Sociedad, în stânga apărării a jucat Eduardo Camavinga, mijlocaș central de fel. 

Real avea și posibilitatea să-l cumpere pe Fran Garcia de la Rayo Vallecano cu numai 5 milioane de euro, dar conducerea nu dorește să facă niciun transfer în această lună, o poziție criticată aspru pe grupurile de suporteri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.