Fotbal   •   Liga 1   •   GSP LIVE

Radiografie cruntă a unui fost jucător de națională, stranier în patru țări puternice: „Fotbalul românesc e foarte slab! În țară eram bine pregătit, afară nu făceam față la alergări”

Laszlo Sepsi, alături de Claudiu Bumba (centru) și Cornel Râpă (dreapta). Foto: Arhivă GSP

Articol de Costin Ștucan   —  miercuri, 01 februarie 2023

Laszlo Sepsi (35 de ani) a vorbit în direct la GSP Live despre marile lacune ale fotbalului românesc, lipsuri fardate de mulți oameni din fenomen prin tradiționala constatare: „Avem în continuare talente!”. Fostul fundaș stânga e realist: „Afară, talentul e 10 la sută, restul e muncă!”

La 35 de ani, Laszlo Sepsi e lăsat de fotbal de trei ani și intrat serios în lumea afacerilor. Cu investiții imobiliare în Ardeal, fostul fundaș stânga nu e ferit de griji: „E o perioadă grea pentru toată lumea din cauza războiului. Inflație, oamenii speriați, scumpire de energie. Ne necăjesc scumpirile de materiale, ceva se scumpește în fiecare zi, dar ne-am obișnuit. Mai mărim și noi prețurile, dar o putem face până la un anumit prag. Așteptăm să vină vremuri mai bune”. 

Un tip inteligent, cu un bun simț remarcabil - în timpul pregătirilor pentru interviul video, s-a ridicat de mai multe ori de pe scaun, dar nu înainte de a spune „îmi permiți să merg un pic să iau ceva?” - , Sepsi nu a renunțat la fotbal. 

Spune că o să revină cândva în fenomen, iar în timpul dialogului purtat în direct la GSP Live a arătat că are o maturitate care-l ajută să înțeleagă lucrurile mai bine decât mulți alți foști jucători. Radiografia sa brutal de realistă poate speria, dar merită parcursă de toți cei care lucrează în fotbalul românesc. 


Laszlo Sepsi, la 35 de ani

4 echipedin străinătate are în CV Laszlo Sepsi: Rennes (Franța), Benfica (Portugalia), Real Santander (Spania) și FC Nurnberg (Germania)

„Dosarul cu Pițurcă nu face bine fotbalului”

- Laszlo, ce simți când vezi că Victor Pițurcă, antrenorul care ți-a oferit șansa debutului la națională, e implicat într-un dosar la DNA?

- E trist ce se întâmplă, îmi pare rău pentru dânsul. Nu cred că e plăcut pentru nimeni. Sper ca lucrurile să nu fie adevărate, dar nu e bine ce se întâmplă în țara asta. Am avut în trecut și Dosarul Transferurilor și altele. Nu face bine fotbalului un astfel de caz.


- Ești etnic maghiar. Scandalul declanșat de scandările xenofobe de la Sepsi - FCU Craiova cum ți se pare?

- Eu sunt obișnuit cu asta, am trăit-o de multe ori. Am fost de multe ori înjurat cumplit, au fost folosite aceleași cuvinte folosite acum de galeria Craiovei. La un moment dat nici nu le mai auzeam. Știam la ce să mă aștept când aveam deplasare la București, la Pitești, la Craiova. Dacă mergeam la București și băteam era o problemă mare. Dacă ne băteau ei, nu era așa rău.

- Depindea de rezultat…

- Am avut o problemă inclusiv când eram la echipa națională, au fost câțiva oameni care au folosit aceste cuvinte din tribună. Nu mi se pare normal. Eram în calificările pentru Euro 2016, la București, eram rezervă și când am ieșit la încălzire am primit câteva cuvinte…frumoase (râde amar). Eram în echipamentul naționalei. Nu eram acolo un maghiar venit să fac act de prezență, mă dusesem acolo să dau maximum pentru România.

Victor Pițurcă îi dă indicații lui Sepsi înainte de a-i oferi debutul la națională în amicalul cu Rusia (3-0)

- Crezi că oprirea meciurilor e o soluție pe termen lung?

- Nu știu ce altă soluție ar exista după cum nu știu nici dacă asta e o soluție. Din păcate, nu cred că suporterii înțeleg gravitatea acestui lucru. Când mergi pe un stadion, ar trebui să te duci de plăcere, indiferent dacă echipa ta câștigă sau pierde. Când pierzi, suporterii încep să-și înjure propriii jucători. Nu e normal nici asta. Azi pierzi tu, mâine pierde celălalt. Sunt câțiva în galerii care nu înțeleg fenomenul și care îi atrag și pe alții după ei. E efectul de turmă.

- Influențabili…

- Da. Trebuie stopat cumva, poate asta e o soluție. Trebuie dat un exemplu. Sunt curios ce se va decide pentru că până la urmă nici Craiova nu poate fi vinovată sută la sută pentru că are unii suporteri incontrolabili. Până la urmă, suferă tot jucătorii, poate câștigau punctele pe teren. E trist. Sunt părinți care-ți duc copiii la un spectacol și aud anumite chestii…

- Sunt și părinți de fotbaliști care aud chestii spuse de patroni despre copiii lor. Ai spus la un moment dat că părinții tăi au fost afectați de ce a spus Marian Iancu despre tine. 

- Da. Chiar au fost și mama e în continuare…

- Tu l-ai înfuriat pe Iancu pentru că erai neplătit și ai mers la TAS, sărind peste comisiile complice cu cluburile. Cu ce ochi ai citit comentariile lui recente despre fotbal, venite după ieșirea din închisoare?

- Nu știam că e în libertate, dar nu mă bucur că a fost închis, să nu fiu înțeles greșit. Nu am nicio problemă cu el, am și uitat deși mama n-a uitat declarațiile dânsului. Declarațiile dânsului de acum nu știu dacă își au rostul, el nu a fost un exemplu pozitiv în fotbalul românesc. Însă fiecare are dreptul la o părere.

157 de meciuriare Laszlo Sepsi în Liga 1 pentru Gloria Bistrița, FC Timișoara, FCM Târgu Mureș, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș

Sepsi, în tricoul lui FC Timișoara

A fost o perioadă dificilă la Timișoara, erau multe promisiuni, dar nu s-au respectat. Nu știu care au fost motivele. Eu și mai mulți colegi am fost transferați pe mulți bani, dar banii ăia nu s-au plătit. Au fost doar pe hârtie, de aia s-a și ajuns la retrogradarea clubului

- Laszlo Sepsi

„Aici ești cel mai bun, afară ești foarte slab”

- Fotbalistul român are multe semnalmente de sclav. E împins de impresari, de antrenori, de președinți pe un anumit drum, fără prea multe drepturi. Tu ai renunțat la impresari, ai mers la TAS, pași atipici. Cine te sfătuia?

- Cred că am luat deciziile singur. Cu impresarii (n.r. - frații Ioan și Victor Becali) a fost un scandal în fotbalul românesc, dar cred că în situația mea orice jucător o lua pe calea respectivă. Dorința lor era una, dorința jucătorului și a clubului era alta. Trebuia să iau o decizie benefică mie. Nici clubului Benfica nu i s-a părut în regulă ce cereau impresarii, așa au ajuns în contact cu clubul, cu mine. Mi-au zis clar că astea sunt condițiile, dar că trebuia să-mi rezolv eu problema cu impresarii…

- Cum i-ai anunțat că nu mai vrei să lucrezi cu ei? Era un moment foarte temut să le spui fraților Becali că renunți la ei. 

- Nu i-am anunțat, sincer. Poate nu a fost modalitatea cea mai corectă din partea mea, dar aveam 21 de ani.

Nu am niciun dubiu să spun că vizitele mele în România au meritat pentru acest tânăr jucător. Laszlo Sepsi e cel mai valoros fotbalist urmărit în această țară. Rapid, decisiv, agresiv, eficient în atac și apărare, bun în duelurile unu la unu, disponibil, solidar, un nivel excelent de anduranță și un joc bun de cap. O investiție sigură. Un sportiv polivalent. Recomand transferul lui

- raportul scouterilor Benficăi din 2007, găsit în baza de date Football Leaks

Sepsi îl felicită pe Tchite după un gol marcat de Santander în Europa contra lui Schalke

- Am citit raportul de scouting de la Benfica, unul elogios la adresa ta. În ciuda lui, nu ai reușit mai multe în străinătate. De ce?

- Transferul ăsta a fost cel mai frumos moment din viața mea. Dar mai departe s-a întâmplat ce se întâmplă nu doar cu mine, ci cu toți jucătorii crescuți în fotbalul românesc. Ba cred că acum jucătorul român e mai slab pregătit să joace în străinătate. Fotbalul în România a rămas foarte mult în urmă ca pregătire fizică, psihică, tactică, tehnică. Din toate punctele de vedere, jucătorul român nu e matur la 20 de ani, are foarte multe lipsuri.

- Spui practic că tânărul produs de fotbalul românesc nu e suficient de bun pentru fotbalul din vest, chiar dacă e talentat…

- Da! În Germania, am învățat că talentul înseamnă doar 10 la sută. Restul e muncă. Pot să povestesc puțin din prima mea experiență în străinătate, la Rennes, cu domnul Boloni. În primele săptămâni, nu puteam face față la antrenamentele fizice. Rămâneam mult în urmă la exerciții, la alergări. Plecasem de la Mediaș, din liga a doua, și acolo eram bine pregătit. În schimb, la ritmul de la Rennes nu făceam față, cum erau obișnuiți jucătorii de acolo cu ritmul de efort. Mai departe…Nu știam să dau cu dreptul.

- Cum adică?

- La 18 ani, nu dădeam cu dreptul. Domnul Boloni mă punea să dau la o poartă făcută pe un zid, cu mai multe culori.  Zicea: „Azi dai cu dreptul la vinclu, culoarea verde. O oră după antrenament asta faci”. Sau când deja începusem să mă am un pic de control cu dreptul mă punea să le centrez atacanților numai cu piciorul drept. După antrenament, mai rămânea la finalizare cu atacanții și cu mijlocașii. Ăia făceau concurs între ei, vă dați seama cât de concentrat trebuia să fie eu să le dau perfect centrările. Ce presiune era pe mine!

- Ce metodă de a te obișnui cu mediul competitiv…

- Au fost multe chestii pe care le aveam de recuperam. Forță, pregătirea fizică. Aici eram foarte bine pregătit, acolo nu făceam față. Asta se întâmplă și acum cu jucătorii tineri care pleacă afară. E simplu. Ne uităm la două meciuri de Liga 1 și apoi schimbăm canalul pe un meci de Anglia, Franța, Portugalia…Și imediat vedem diferența de ritm, de combativitate.

Sepsi, în cantonamentul echipei naționale

„Ideile lui Boloni de a restructura fotbalul îi speriau pe unii”

- Psihic cum erai?

- Te demoralizezi când vezi că nu faci față. E greu, mai ales la vârsta aia. Îți dai seama că ai o concurență reală, cine e mai pregătit joacă și aici te pierzi. Dacă nu ești bine pregătit psihic să spui că îți asumi să recuperezi acest deficit în două-trei luni… Trebuie să ai răbdare, să lucrezi la ce ești deficitar și să demonstrezi că ai progresat.

- Mai povestește-ne ceva cu Boloni…

- Eu chiar mi-am dorit să vină acum la echipa națională. Nu cred că negocierile cu federația s-au rezumat doar la bani, sunt alte chestii…Probabil, ideile lui de a restructura fotbalul speriau pe unii. Cred că ar fi vrut să reorganizeze tot fotbalul, începând cu naționala mare și apoi cu departamentul de juniori. El asta făcea și la cluburi. La Rennes, el știa până la under 15 tot ce se întâmplă. Care sunt cei mai buni, cine a dat goluri, cine a jucat bine, știa inclusiv cine a luat cartonașe galbene. Știa absolut tot, controla absolut totul despre tineri. Îi plăcea să discute cu ei.

Boloni reușește să crească foarte ușor jucători tineri la cluburile la care a fost pentru că are încredere în ei, îi controlează și are o ușurință în a-i promova

-  Laszlo Sepsi

Lazlo Sepsi și Bumba, la pregătirile echipei naționale

- Deficitul cu care pleacă un tânăr jucător român în străinătate nu poate fi recuperat?

- Ba da, dar e foarte greu. Tu ai 3-4 ani în urmă față de ceilalți, datul cu piciorul la perete îl faci la 12 ani, nu la 18. Nu cred că cineva în România bagă lucrurile astea în seamă. Fotbalul românesc nu-și dă seama ce lipsuri are. Putem să luăm să vedem ce jucători au plecat în străinătate și ce au făcut. Trebuie spusă realitatea. Fotbalul românesc e foarte slab. Tu ești cel mai bun aici, dar acolo ești foarte slab. Nu vorbim de talent, vorbim de disciplină, de muncă, de pregătire, de seriozitate, așa se face diferența în străinătate.

Marea dezamăgire a carierei: ignorat pentru lotul la Euro 2016

- În 2015, ai ratat titlul cu ASA Târgu Mureș în ultima etapă, după o înfrângere cu 2-1 în fața Oțelului, o echipă ca și desființată. N-ai jucat în meciul ăla pentru că ai luat galben la penultima etapă, cu Astra. 

- Da, din cauza nervilor. Noi n-am pierdut titlul cu Galați, am pierdut cu Gaz Metan (n.r. - 0-1) și cu Astra (n.r. - 1-3). A fost o tensiune mare, au fost clinciuri, un fel de bătăi. Acolo parcă am luat galben.

- I-ai arătat lui Șumudică semnul unei valize…

- Tot la nervi. Se discutau multe chestii că vin prime din alte părți. Îmi pare rău pentru acel gest.

- Te-ai gândit vreun moment după acel meci cu Oțelul că nu a fost totul în regulă cu echipa ta? Că nu toți colegii tăi și-au dorit titlul? Sunt colegi de-ai tăi care spun asta voalat în interviuri și mai direct în particular…

- Eu mi-am dorit sută la sută acel titlul. Evident, dacă ne uităm la meci și-l analizăm poți să tragi concluzia că unii jucători n-au fost la capacitate maximă. Sunt lucruri pe care poate le simți, dar ca să le spui trebuie să ai și niște dovezi. Dar poți să spui și că Voiculeț dă în cap portarului dintr-un metru în minutul 80 și ceva. Când te supramotivezi nu poți să câștigi. E trist dacă s-a întâmplat ceva. Nu ascund că în cariera mea am primit motivație ca să încurc o altă echipă într-un meci, dar nu am primit prime de înfrângere.

Sepsi încearcă să-l blocheze pe Matei într-un meci cu Dinamo - ASA

- Raportându-te la cum îți visai cariera când erai copil, ce ai realizat e sub nivelul așteptărilor?

- Eu sunt mulțumit cu ce am realizat. Cariera mea putea fi mult mai bună, bineînțeles, dar unde simt eu că aș fi putut fi mai fericit e dacă aș fi avut mai multe realizări la echipa națională. Am prins niște ani nefavorabili, l-am prins pe Răzvan Raț pe post și era foarte dificil să joc. Era și căpitanul echipei într-o vreme. Am fost rezerva lui o perioadă, dar îmi pare rău că nu am fost convocat în lotul pentru Euro 2016. A fost Steliano Filip convocat și, sper să nu se supere domnul Răzvan Raț pe mine…

- Ai spus domnul Răzvan Raț?

- (Râde) Da, domnul. Era la Rayo Vallecano și a avut o operație la umăr. Țin minte că jucase doar o repriză în ultimele șase luni înainte de Euro și tot a fost convocat. Ok, am înțeles că era un nume greu în lotul naționalei, dar nu ne-a ajutat. A ajuns la lot și s-a accidentat. Nu mai știu în care meci. A jucat apoi Filip, s-a accidentat și el și am ajuns să jucăm cu Mățel.

- -Știu o informație reală conform căreia Mourinho le promisese fraților Becali că le va cumpăra un jucător la clubul la care va merge, chiar dacă acesta ar fi fost a treia variantă pe post…Era perioada în care Filip a fost convocat pentru Euro, dar n-a confirmat.

- Aici era unde am vrut să ajung. În perioada aia, jucam la Nurnberg și am avut un meci de baraj de promovare cu Frankfurt. Nefiind în sezonul regulat, data barajului a intrat peste perioada în care echipa națională se pregătea centralizat pentru Euro. Nu cred că aș fi încurcat pe nimeni, nu ieșeam din circuit, nu plecam în vacanță, din contră, eu am jucat două meciuri oficiale de baraj la nivel de Bundesliga. Ideea e că la momentul respectiv mi s-a spus că nu am fost convocat pentru că am meciurile de baraj. “Nu te putem lua pentru că nu te poți pregăti cu noi!”. Asta a fost explicația, deși aveam 35-40 de meciuri jucate timp de 90 minute într-un campionat puternic, peste Liga 1.

- Ce simte un fotbalist care nu e luat la un turneu final pentru că e prea bine pregătit?  

- Dezamăgire. După aia începi să rumegi lucrurile și să le înțelegi. Asta este, n-ai ce să faci, trebuie să mergi înainte.

Cum și-a câștigat antrenorul care îl ignora

- Dacă ar fi să dai un sfat unui tânăr fotbalist talentat care-și pune mari speranțe într-o carieră ce i-ai spune…

- Să nu se dea bătut! Noi cedăm. Aici vreau să-ți povestesc un episod din carieră. Eram la Nurnberg, spre sfârșitul carierei. După un an și jumătate în care am jucat toate meciurile am avut o accidentare urâtă, a trebuit să mă operez. Recuperarea a durat 4-5 luni, s-a schimbat antrenorul și a venit un antrenor care nu mă cunoștea și efectiv nu mă băga în seamă. Nici nu mă vedea, trecea prin vestiar pe lângă mine ca și cum nu eram acolo. Mă lua în deplasare și eram al 19-lea, mă lăsa în tribună la meci. Ar fi băgat un junior în locul meu, nu avea încredere în mine. Atunci am apelat la un mental coach român. Am început să lucrez la mentalitatea mea, la gândirea mea și încet încet am ajuns să-l câștig pe acest antrenor. După un an și două luni de la accidentare, am reușit să joc cu el.

Sepsi și colegul său Sylvestr se bucură după un gol marcat de Nurnberg în 2. Bundesliga

- Cum?

- Mă antrenam foarte bine, nu comentam, nu-i spuneam nimic, deși eram plin de frustrare. Îi plăcea să alerge în pădure și am început să merg cu el la alergare. După accidentare făceam întotdeauna o alergare de o oră în sală sau în pădure să mă mențin. Și m-am oferit să alerg cu el. Alergam și povesteam cu el, dar nimic despre fotbal. Povesteam despre viață, despre România…Ușor, ușor, am ajuns să primesc șansa la un meci decisiv pentru promovare, la Kiel. Fundașul stânga era suspendat și m-a băgat. Am jucat foarte bine și am câștigat, apoi am jucat și în ultimele meciuri.

- Asta în condițiile în care fotbalistul român ignorat intră într-o depresie, nu se mai antrenează. Chițu a povestit că a trecut prin asta la Valenciennes…

- Da. Asta e problema noastră. În străinătate, trebuie să-ți faci treaba indiferent dacă te bagă sau nu în seamă. El oricum te vede, chiar dacă nu-ți arată că te vede. Pentru mine a fost o satisfacție mai mare că am jucat acele ultime meciuri cu el antrenor decât că am jucat într-un campionat întreg. Am reușit să-mi pun mintea la contribuție și să-mi controlez nervii, ieșirile. E frustrant când te duce 600 de kilometri în deplasare și te trimite în tribună, dar am reușit să-l conving că merit o șansă. Și acum mă mai sună sau îmi mai dă câte un mesaj: “Ce faci?”. Nu e un antrenor foarte mare (n.r. - Michael Kollner)…

- Pe de altă parte, foști colegi de-ai tăi povesteau că Ovidiu Sabău se purta cu tine de parcă erai copilul lui. 

- E adevărat, dar la început mă certa nonstop. Nu puteam să-i răspund. Când eram la Gloria și era Mureșan căpitan, îi șopteam la ureche la alegerea terenului: “Alege să stau prima repriză departe de bancă!”. De la Sabău am învățat să fiu profesionist și să muncesc mai mult. De aia poate nici n-a reușit el mai multe ca antrenor în România. Fotbalistul român e obișnuit altfel, să fie mai bibilit, cu caterincă, cu glume.

Antrenorul te vede și te analizează, dar nu îți spune nimic. Tu trebuie să-ți faci treaba, iar la meci intră cei mai buni 11. E o concurență, dar la noi această concurență nu a acceptată. Președinții de club impun anumiți jucători în echipă, asta nu e ok. Când jucătorul simte că are un sprijin de undeva spune: “Pot să dau și 50 la sută la antrenament că tot eu joc!

- Laszlo Sepsi

Sepsi, în tricoul CFR-ului, într-un meci european cu Inter

„Nu am vrut la Dinamo. Transferul nu se făcea prin conturi”

- Gigi Becali spunea la un moment dat că a vrut să te ia doar să-i facă în ciudă lui Latovlevici, dar că MM Stoica l-a convins că nu are nevoie de tine. Ce simte un fotbalist după o asemenea declarație?

- Tocmai de aia nu m-am dus. Sincer, nu am băgat niciodată în seamă foarte tare ofertele de la Steaua. Mă simțeam foarte bine la Timișoara atunci, deși erau probleme financiare. Nu-mi doream să ajung la o echipă unde sunt astfel de situații. Deși alții de-abia ar fi așteptat să le scrie Steaua sau FCSB pe tricouri. Nu știu dacă am greșit sau nu, nu am jucat la nicio echipă din București.

- Dinamo te-a vrut când erai la Timișoara. Nici acolo nu ai ajuns. 

- Doar că atunci a fost altă discuție. Eu aveam o ofertă din străinătate și era sechestru pe conturi. Bineînțeles că echipa respectivă nu putea plăti altfel banii decât prin conturi. Se forța un transfer în România unde se puteau rezolva altfel banii. Ei nu m-au lăsat în străinătate, eu am zis că la Dinamo sau la Steaua nu mă duc. Am forțat să plec în străinătate, dar am rămas la Timișoara până la urmă și am mers cu procesul înainte. Doar că a durat foarte mult, un an și două luni, timp în care eu m-am afundat în Liga 2. A fost o greșeală a carierei…

Sepsi încearcă să-l marcheze pe Sânmărtean într-un meci cu FC Vaslui

- Ce anume?

- Că am fost oarecum păcălit să mă întorc în România, la Timișoara. Pe hârtie erau foarte bune promisiunile, era o echipă care voia să facă performanță, dar probabil de acolo a început declinul. De la Benfica nu trebuia să mă întorc în România, trebuia să mă duc la o echipă mai mică din străinătate. Aveam ofertă din Germania, aveam oferte, dar n-am avut experiență. Am ales varianta mai ușoară, să mă întorc în România, să fiu acasă.

Nu am niciun titlu în palmares. E adevărat că sunt alți fotbaliști români cu multe trofee, dar mulți nu au experiența mea de meciuri în Portugalia, Spania, Germania, Franța, cupe europene, Champions League, echipa națională. Astea sunt experiențe pe care nu le poate șterge nimeni

- Laszlo Sepsi

Mutu i-a luat iubita. „Nu am nimic cu el, a fost mai bine așa”

- Povestește-mi ceva amuzant din cariera ta!

- Eram la Santander și aveam meci la Valencia. Juca Joaquin la ei, era adversarul meu direct. Ploua foarte tare și antrenorul știa că mie îmi plac foarte mult alunecările. Eram un expert în alunecări. Cu 10 minute înainte de meci îmi spune: “Orice, dar nu face alunecare!”. I-am zis: “Da, șefu’, gata!”. În minutul 5 se face Joaquin că face bicicleta, pac!, alunecare și fac 11 metri. M-a certat rău atunci antrenorul, dar am fost foarte sigur pe mine.

- La Hagi nu aveai viitor cu alunecări. El nu le recomandă.

- Da, dar un fundaș trebuie să folosească și metoda asta. Să ne uităm la Nesta, la Maldini, cum foloseau foarte bine această metodă. Trebuie să o folosești.

Sepsi, cu mască, într-un duel cu Khelifi de la Braunshweig

- În final, spune-ne o poveste vânătorească, tocmai te-ai întors de la o partidă…

- A fost o partidă foarte tristă. N-a apărut nimic, am stat doar în frig. Au fost dăți mai bune, cu mistreț, fazan. Sunt un vânător tânăr, n-am experiență. Am moștenit sportul ăsta de la tata, încerc să mă distrez, să mă relaxez.

- O să fac o glumă, iartă-mă că îmi bag un pic nasul. Dacă la o vânătoare ți-ar ieși Adrian Mutu în față ce ai face? 

- (Râde) Nu știu…Nu am o problemă cu Adrian Mutu.

- Nu ai resentimente? Erai logodit cu Sandra, dar ea a renunțat și a ales o relație cu el.

- Sincer eu mă bucur că a ieșit așa. Sunt foarte bine acum așa cum sunt și cu cine sunt. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat. Chiar n-am nicio problemă. Așa a vrut Dumnezeu, eu zic că drumul meu a fost altul. Mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum.

VEZI AICI EMISIUNEA GSP LIVE INTEGRALĂ CU LASZLO SEPSI

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.