Liga 1

MM Stoica, invidios pe fotbalistul-cheie de la CFR: „Noi n-avem un jucător ca el, e fantastic!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, regretă că roș-albaștrii nu au un executant de faze fixe ca Ciprian Deac de la CFR Cluj.

Articol de Alexandru Barbu  —  Wednesday, 01 February 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, regretă că roș-albaștrii nu au un executant de faze fixe ca Ciprian Deac de la CFR Cluj.

Luni, CFR a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, și a revenit pe primul loc, în urma unei faze fixe executate de veteranul în vârstă de 36 de ani al campioanei. Practic, specialitatea casei la Cluj.

Mihai Stoica, manager FCSB: „Noi nu avem un jucător ca Deac”

„Mi se pare că Deac bate bine fazele fixe, peste primul adversar, şi de acolo ies toate pentru CFR. Nu mi se pare nimic lucrat. Eu am altă teorie. E psihoza echipelor care joacă împotriva CFR-ului. Când e corner pentru CFR, e jumătate gol şi chestia asta o ai în cap. 

Și noi lucrăm, dar dacă ăla care bate nu ridică mingea de la pământ... ce să facem? Noi nu avem un jucător ca Deac, el bate totul perfect, fantastic! Noi nu prea avem. La mai mult de jumătate din cornerele noastre nu se ridică mingea, zici că e minge medicinală! La antrenamente totul merge perfect, la meci tremură puţin gladiolele”, a declarat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

11 assisturia reușit Deac pentru CFR în actuala stagiune (37 de meciuri oficiale)

CFR Cluj și FCSB se înfruntă duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Toate detaliile înaintea partidei CFR Cluj - FCSB:

>

Mai multe articole despre FCSB și CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.