Liga 1

Ultrașii FCU Craiova se revoltă după decizia lui Adrian Mititelu! „Din cauza lui sunt două echipe în Craiova. A premeditat tot. Dezafilierea a fost premeditată”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, se află în mijlocul unui scandal cu ultrașii din Peluza Sud.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 February 2023

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, se află în mijlocul unui scandal cu ultrașii din Peluza Sud. 

După scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova, Adrian Mititelu a anunțat în această dimineață că nu va mai permite accesul fanilor la meciurile de pe teren propriu. 

Decizia omului de afaceri a provocat o reacție nervoasă a unuia dintre liderii Peluzei Sud 1997, Andrei „Gogoașă” Preda, aflat deja în conflict cu patronul oltenilor.

Ultrașii FCU Craiova reacționează violent după decizia lui Adrian Mititelu 

Într-o intervenție în direct, Andrei Preda, liderul ultrașilor olteni, a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mititelu, pe care l-a jignit, și a criticat deciziile luate de acesta. 

„El nu mai este patron la FCU Craiova. E băiatul dânsului. E băgat degeaba în seamă. Vorbiți degeaba cu el. Adrian Mititelu nu are nicio treabă cu Fotbal Club Universitatea Craiova 1948. Băiatul lui e patron. Noi nu-l urmărim. 

El a făcut rău echipei din 2005 până în 2023. Nu a făcut un lucru bun la această echipă. Au fost peste 50 de antrenori și niciunul nu a fost bun, niciun președinte nu a fost bun, niciun primar nu a fost bun, LPF nu a fost bună, FRF nu a fost bună. Să fie sănătos! Să se ducă la Booveni, de unde a venit. Să se ducă acolo la el. 

În acest oraș, atât timp cât va trăi, nu va fi niciodată aplaudat. Asta e problema lui. Noi i-am aplaudat pe Mutu și Croitoru, iar lui nu i-am strigat niciodată numele. Va fi înjurat de tot stadionul. A făcut rău unei echipe de fotbal. Din cauza lui sunt două echipe în Craiova. A premeditat tot. Dezafilierea a fost premeditată. 

Noi, la fiecare meci, avem un mesaj contra lui. La meciul cu Sepsi am contestat echipa din Sfântu Gheorghe și s-a ajuns să pierdem meciul la «masa verde». Ne pare rău. Mergem înainte, vom merge peste tot după echipă. Vom fi prezenți pe stadion. El nu poate pune interdicție. Acest om de la țară nu poate pune interdicție. 

Nici măcar la juniori nu a câștigat vreo cupă. Are 18 ani de când are echipa și a stat 7 ani în Liga 1. În rest, a stat în Liga 2 sau a fost dezalifiliată. El a făcut rău! Acest om de la țară ne-a distrus pasiunea. Nu are respect pentru suporteri. Nu există cale de împăcare cu acest nenorocit care a distrus fotbalul în Craiova. Din cauza lui suntem unde suntem”, a spus Andrei Preda la ProArena. 

VIDEO Mesajul lui Adrian Mititelu după problemele de la Sfntu Gheorghe: „Nu suntem rasiști!”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.