Stranieri

Informații de ultim moment din Franța despre situația lui Rareș Ilie » Adevăratul motiv pentru care nu rămâne în Ligue 1: „E o mare problemă pentru el”

Rareș Ilie a dezamăgit în tricoul lui Nice / Sursă foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 01 februarie 2023

Rareș Ilie pleacă de la Nice după doar jumătate de an petrecut în Franța, perioadă în care a jucat puțin și n-a reușit să se impună în „Golful Îngerilor”. Extrema stânga în vârstă de 19 ani urmează să ajungă sub formă de împrumut la Maccabi Tel Aviv, după cum Gazeta Sporturilor a anunțat în această dimineață.

Împrumutul ex-rapidistului în Israel nu i-a luat prea tare prin surprindere pe ziariștii de sport ai cotidianului regional Nice-Matin, publicația #1 de pe Coasta de Azur. Reporterii GSP i-au cerut informații de insider jurnalistului Christopher Roux, cu o experiență de peste  un deceniu la publicația amintită, iar acesta nu s-a ferit să numească aventura lui Rareș Ilie la Nice drept o „uriașă dezamăgire”.

„Rareș Ilie, o mare dezamăgire. Nu a profitat de șansele primite”

„El a fost un jucător dorit de Lucien Favre (n.r. - fostul antrenor), dar situația e diferită în acest moment..

Rareș Ilie este o mare dezamăgire. Are o tehnică bună, dar trebuie să devină mai puternic din punct de vedere fizic. Nu a profitat de șansele primite atunci când a jucat. Acum, Didier Digard, noul antrenor, își dorește un joc mai rapid, mai vertical, bazat pe presing, ceea ce e o problemă pentru Rareș, nu e un tip de joc care să i se potrivească în acest moment”, a precizat ziaristul francez, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor. 

Rareș Ilie schimbă echipa după 6 luni!

Din informațiile GSP, Rareș lie a aterizat azi-dimineață, la ora 05:00, la Tel Aviv, iar acum e la vizita medicală. Va semna contractul în următoarele. În Israel, mercato se încheie azi, la 18:59.

Se pare că israelienii l-au remarcat pe Ilie în play-off-ul Conference League. A fost titular în ambele manșe din vară, 2-1 la general pentru francezi.

Gruparea din Tel Aviv îl aduce pe Ilie ca înlocuitor al lui Oscar Gloukh, 18 ani, transferat în această iarnă de RB Salzburg în schimbul a 7 milioane de euro.

Rareș Ilie a jucat numai 8 partide în actuala stagiune pentru Nice: 4 în Ligue 1, două în grupele UEFA Conference League și două în preliminariile UEFA Conference League. În campionat, românul nu a mai evoluat din 11 septembrie. Atunci, Nice se impunea pe terenul lui Ajaccio, scor 1-0, în runda cu numărul 7 din Ligue 1.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.